Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αθλητικές αναμετρήσεις για τους Γρεβενιώτες Πυγμάχους.

Με μια πολυμελή αποστολή αποτελούμενη από 30 αθλητές και άλλους τόσους γονείς παρευρέθηκε ο Α.Γ.Σ. Ελιμείωτης Tsepidis Boxing Club το Σάββατο 8/10/2022 στην πόλη της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, για να συμμετάσχει σε αγώνες Sparring που διοργάνωσε το τμήμα της Πυγμαχίας του Άρη. Εκτός από τους Γρεβενιώτες αθλητές σε αυτήν την αθλητική γιορτή παρευρέθηκαν οι αθλητές του Άρη, του ΠΑΟΚ και των Μαχητών Νέας Περάμου.

Στην πετυχημένη αυτή αθλητική συνάντηση σε όλους τους αθλητές δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουν μια ακόμη αγωνιστική εμπειρία απαραίτητη για την εξέλιξη τους. Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων το πρόγραμμα περιελάμβανε διασκέδαση σε γνωστό Λούνα Πάρκ της πόλης μέχρι αργά το βράδυ, στο οποίο μικροί και μεγάλοι γίνανε όλοι παιδιά!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές όλων αποστολών, για την αξιέπαινη προσπάθεια τους να ανακαλύψουν τα όρια τους και στη συνέχεια να τα ξεπεράσουν. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο σε ότι και να κάνουν και να μην σταματήσουν ποτέ να θέτουν δημιουργικούς στόχους.