Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Φιλική ήττα για τις Σειρήνες Γρεβενών

Άνετη νίκη για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα τις Σειρήνες Γρεβενών στο “ΔΑΚ Μίλτος Τεντόγλου”, σε ένα αγώνα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανάτας, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, δοκιμάζοντας κάποιες παίκτριες από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. 
τελικό σκορ 0-9

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν μέλη του «ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών», καθώς και οι γρεβενιώτισσες  Ζωή και Μαρία Πάσχου που στο τελος του αγώνα ειχαν την ευκαιρία να τα συναντηθούν  με φίλες και πρώην συμπαίκτριες  

Μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση προς τιμή της αποστολής του ΠΑΟΚ που  σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τις Σειρήνες Γρεβεών και τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Τσιρίκα για την φιλοξενία. 

Διαιτητής: Αποστολίδης (Στεργιόπουλος, Ντόλιας).

ΣΕΙΡΗΝΕΣ: Κωνσταντινίδου, Στεργιούλα, Πατσιούρα, Αγγελίδου, Ισπογλίδου, Αμαραντίδου, Κελεμένη, Μαυρίδου, Βλάχου, Κωσταρέλα, Παππά. Έπαιξαν και οι Άλκο, Φίλιου, Ανθιμίδου, Τσαρτσαράκη, Τσαουσαββίδου, Τσιάλτα.

ΠΑΟΚ: Μιγιόσκι, Μακρά, Θεοδωράκη, Σαββίδου, Μήτκου, Κιουρετζίδου, Γιοβάνη, Καλεμτζίδου, Μπασούρη, Κατσάνου, Ακίντα. Έπαιξαν και οι Μαυρίδου, Τουρεντζίδου, Ρουμελιώτη, Τζούρτζεβιτς, Κάκογλου, Χατζηδιαμαντή, Πετρίδου, Τσαούση, Κατεριανάκη.