Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

UEFA Grassroots, στο Ενωσιακό Γήπεδο

Η Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και η Διεύθυνση Στρατηγικής, θα διοργανώσουν σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Γρεβενών, αναπτυξιακές δράσεις της UEFA (UEFA Grassroots) το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στο Ενωσιακό Γήπεδο.

Συμμετέχοντες θα είναι παιδιά ηλικίας, από 6 έως 12 ετών, που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στην σχολική μονάδα που ανήκουν και θα τους διανεμηθεί αναμνηστικό δώρο.

Το πρόγραμμα Grassroots αφορά στο μη επαγγελματικό και προβεβλημένο ποδόσφαιρο. Αφορά, κυρίως, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, στο παιδικό, σχολικό, ερασιτεχνικό και γυναικείο ποδόσφαιρο, στο ποδόσφαιρο για άτομα με ειδικές ανάγκες και στο ποδόσφαιρο για άτομα μεγάλης ηλικίας.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι τo άθλημα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την κοινωνία στο σύνολό της, καθώς δεν αφορά μόνο στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά στην ενδυνάμωση αξιών και στην ανάδειξη ωφελημάτων όπως η ομαδική συνεργασία, η κοινωνικοποίηση, η υγεία και ευρωστία, η φυσική κατάσταση και η προσωπική ολοκλήρωση. Επομένως, αποτελεί μέσο για εκπαιδευτική, αθλητική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Με βάση τα παραπάνω, η Ε.Π.Ο. επενδύει, με την πολύτιμη αρωγή της UEFA μέσω του Grassroots Charter, σε μεγάλο βαθμό στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, προκειμένου να διασφαλίσει το ισότιμο παιχνίδι και να δώσει σε όλους την ευκαιρία της συμμετοχής, μέσα σ’ ένα ποιοτικό περιβάλλον και μακριά από οιασδήποτε μορφής διαχωρισμό.