Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης για την διαιτησία.

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ως Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή, που όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε σήμερα στη Μηχανιώνα με τον Ποσειδώνα.
Στο 89´ της αναμέτρησης ο διαιτητής Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) καταλόγισε γκολ υπερ της γηπεδούχου ομάδας το οποίο μόνο αυτός είδε σαν κανονικό, παρόλο που προηγούνται, όχι ένα, αλλά ΤΡΙΑ φάουλ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ υπερ της ομάδας μας αλλά δε δόθηκε ΚΑΝΕΝΑ!!!
Στο βίντεο της επίμαχης φάσης στο 5ο λεπτό φαίνεται ξεκάθαρα το ΠΡΩΤΟ φάουλ πανώ στον ποδοσφαιριστή μας Μπαλίτσα στο χώρο του κέντρου το οποίο δε δίνεται και από εκεί προέρχεται το φάουλ της Μηχανιώνας που πετυχαίνει και το τέρμα που ακόμα και οι παίχτες του Ποσειδώνα δε πίστευαν πως μέτρησε, καθώς οι ίδιοι τους παραδέχτηκαν αμέσως πως γίνονται παραβάσεις φάουλ που μόνο ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ δεν είδε!!!
Μετά την εκτέλεση του φάουλ, έρχεται η ΔΕΥΤΕΡΗ παράβαση υπερ της ομάδας μας, οπού και φυσικά δε δίνετε, καθώς ΤΡΕΙΣ παίχτες του Ποσειδώνα ισοπεδώνουν παίχτη μας στη μεγάλη περιοχή αλλά ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ δε το είδε παλι!!!
Και αμέσως μετά έρχεται η ΤΡΙΤΗ παραβαση φάουλ μέσα σε 1’ η οποία και αυτή δε δίνετε, καθώς παίχτης του Ποσειδώνα παρεμποδίζει ξεκάθαρα με το δεξί του χέρι τον τερματοφύλακα μας μέσα στη ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ να πιάσει τη μπάλα και έρχεται το γκολ που κρίνει την αναμέτρηση!
Δεν είναι πρώτη φορά που ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από τη διαιτησία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή σαν ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ αυτές τις εναντίον μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία μας χαρακτηρίζουν σαν σωματείο που εκπροσωπούμε.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!
Δεν επιθυμούμε ούτε ζητάμε, ούτε εκβιάζουμε για υπερ μας σφυρίγματα απο κανέναν διαιτητή.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως τον ΣΕΒΑΣΜΟ και την αντικειμενική διαιτησία κύριε ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΕ.
Και από εσας και από τους ειρωνικούς συναδέλφους σας! Το ότι δε μας επιτρέπει η ποδοσφαιρική μας παιδεία να σας φερθούμε όπως δε άλλα γήπεδα στα οποία σφυρίζετε, δε σημαίνει ότι θα ανεχθούμε και τις περίεργες αποφάσεις και τα λάθη σας!
Ήσασταν μπροστά στις φάσεις,και στις τρεις, γι αυτό και το βίντεο σας εκθέτει.
Να είστε σίγουρος ότι ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ, δε θα αφήσει τη διαιτησία σας να περάσει έτσι, ούτε τους ποδοσφαιριστες του απροστάτευτους από διαιτητές που δε σέβονται τη προσπάθεια, τον ιδρώτα μας, τη φανέλα και το σήμα που εκπροσωπούν.
Δυστυχώς ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ κέρδισε μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση από όλες τις αντίπαλες ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά δε κέρδισε ούτε στο ελάχιστο κανένα σεβασμό και καμία εκτίμηση από άτομα που ασχολούνται, έχουν θέση και κρίνουν αποτελέσματα.
Όσο για τον ´´περαστικό´´ από την ομάδα της Μηχανιώνας μόνο ντροπή και λύπη για το επίπεδο που έδειξε απέναντι μας και τη μηδαμινή ύπαρξη σεβασμού, καθώς αντί να σκήψει το κεφάλι από ντροπή με το παιχνίδι που του ΕΔΩΣΑΝ,προκαλούσε έντονα και απροκάλυπτα με τις εκφράσεις του και τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα.