Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Γρεβενιώτης Σταύρος Φωλίνας στην Αναγέννηση Άρτας.

Ο Γρεβενιώτης Σταύρος Φωλίνας στην Αναγέννηση Άρτας

Ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Σταύρος Φωλίνας, με καταγωγή από την Κνίδη Γρεβενών, θα είναι από τα βασικά στελέχη της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε προχθές το βράδυ, καθώς η διοίκηση του Α. Ο. Ανατολής (ομάδα που αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια ο Φωλίνας), αποφάσισε η ομάδα να μη δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, καίτοι πέρσι είχε καλή παρουσία και κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Σταύρος Φωλίνας είναι και…μισός Αρτινός λόγω καταγωγής της μητέρας του. Η μεταγραφή στην Αναγέννηση, που θα διεκδικήσει τον τίτλο τη νέα σεζόν, είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Είναι η ομάδα που ανέδειξε σπουδαίους παίκτες όπως τους Αντώνη Νικοπολίδη, Γιώργο Βαίτση (αγωνίστηκαν σε Εθνική και Ολυμπιακό), Λάμπρο Γεωργιάδη (ΑΕΚ), Μήτσο Νταλάκα (Παναχαϊκή) και άλλους. Και ο Κώστας Καζναφέρης που αγωνίστηκε παλιότερα στον Πυρσό Γρεβενών από τα σπλάχνα της Αναγέννησης αναδείχτηκε.
Για την μεταγραφή του Σταύρου Φωλίνα, παραθέτουμε σχετικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών» των Ιωαννίνων: Μετά τον Χρήστο Σκανδάλη, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Α. Ο. Ανατολής θα φορά τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής τη φανέλα της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας. Πρόκειται για τον Σταύρο Φωλίνα, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και με άλλες ομάδες εκτός Ηπείρου, όπως με την ιστορική ομάδα της Κοζάνης, από την οποία αποχώρησε λόγω των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας: «Νέα μεταγραφή για την ομάδα μας, ο προερχόμενος από τον Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων, 20χρονος, Σταύρος Φωλίνας με καταγωγή από την Άρτα, που αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ χάφ. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε επίσης στις ομάδες Φ.Σ. Κοζάνης και στον Μακεδονικό Κοζάνης. Καλή σεζόν και στο παιδί αυτό με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία με την Αναγέννηση Άρτας».

Δείτε ακόμα