Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια υποψηφίων παρατηρητών της Ε.Π.Ο.,

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επιμόρφωσης υποψηφίων για το σώμα παρατηρητών της Ε.Π.Ο., τα οποία διοργάνωσε η Επιτροπή Ασφάλειας και Γηπέδων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε δύο φάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στα σεμινάρια έλαβαν μέρος συνολικά 75 υποψήφιοι, οι οποίοι διδάχθηκαν θέματα οργάνωσης, διεξαγωγής, ασφάλειας και προστασίας αγώνων.

Στα σεμινάρια δίδαξαν ο διευθυντής διοργάνωσης πρωταθλημάτων της Super League 1 και UEFA Venue Director κ. Θεόδωρος Λάιος, καθώς και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της Super League 1.

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων της ΕΠΟ, κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι εξαιρετικά ευχάριστη η συμμετοχή και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στα σεμινάρια αυτά. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η προστασία του κύρους των αγώνων και η αναβάθμιση της ποιότητας των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων σε σύγχρονα και ασφαλή πρότυπα. Κεντρική προτεραιότητα όλων των πρωτοβουλιών μας είναι η βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα».