Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ετήσια εκδήλωση Α.Γ.Σ. Ελιμειώτη

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε μια άκρως πετυχημένη χρονιά για τον Α.Γ.Σ. ΕλιμειώτηTsepidisBoxingClub. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 28/12/2019 ο Α.Γ.Σ. Ελιμειώτης πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια εκδήλωση του στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων Βασιλόπουλος. Εκεί ορισμένοι από τους αθλητές του Τσεπίδη μετέτρεψαν με μαγικό τρόπο την αίθουσα σε γυμναστήριο και την πίστα σε ρίγκ αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει αγάπη, όρεξη, καλή διάθεση και μεράκι…μόνο όμορφα πράγματα μπορούν να γίνουν.
Αρχικά το πρόγραμμα περιελάμβανε την προβολή 2 βίντεο που υπογράμμιζαν τις σημαντικές αθλητικές στιγμές του Συλλόγου. Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες αθλητές χωρισμένοι σε 4 ομάδες παρουσίασαν κάθε ομάδα το δικό της πρόγραμμα. Ακολούθησαν αγώνες Sparingγια τους μικρότερους μαθητές. Το αγωνιστικό τμήμα της εκδήλωσης έκλεισε με έναν υψηλού επιπέδου αγώνα επίδειξης μεταξύ της Πρωταθλήτριας του Α.Γ.Σ. Ελιμειώτη Τσεπίδου Αχιλλείας και του Πρωταθλητή του Εθνικού Κοζάνης Καλογερίδη Κωνσταντίνου.
Το κέφι και η γιορτινή διάθεση συνεχίστηκαν μέχρι τα μεσάνυχτα με χορό. Το 2019 ήταν μια παραγωγική χρονιά για το σύλλογο, μιας και ενισχύθηκε η συγκομιδή μεταλλίων κατά 5 μετάλλια από Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Επίσης εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις των αθλητών σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που συμμετείχαν. Χρόνια Πολλά και το 2020 να μας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία και πολλές αγκαλιές …από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα!

Δείτε ακόμα