Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών κράτησε ψηλά την σημαία του Γρεβενιώτικου αθλητισμού

Άλλη μια χρονιά, δύσκολη, οδεύει προς το τέλος της και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών κράτησε ψηλά την σημαία του Γρεβενιώτικου αθλητισμού και του Γρεβενιώτικου βόλεϊ. Με πέντε ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ δώσαμε δυναμικό παρών σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες και την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές μας να αγωνιστούν και να αποκτήσουν εμπειρίες.
Η γυναικεία μας ομάδα έναν αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος κατάφερε να ανέβει στην Β’ εθνική. Κορίτσια που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παλιότερες και νέες αθλήτριες, κάποιες από αυτές 13 και 14 χρονών κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα δεμένο σύνολο και υπό την καθοδήγηση του πρώτου προπονητή μας του Γιώργου Μέμτσα κατάφεραν την άνοδο.
Οι κορασίδες μας έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και δεδομένων των δυσκολιών της ηλικίας με τις σχολικές υποχρεώσεις της, κατάφεραν να παρουσιαστούν πολύ ανταγωνιστικές και να συμπληρώσουν την πρώτη τριάδα με τις ομάδες της Καστοριάς και της Κοζάνης.
Δύο ομάδες κατέβασε ο σύλλογος στην κατηγορία των παγκορασίδων προετοιμάζοντας έτσι τις αθλήτριες και φορτώνοντας τα σύνολα του με εμπειρίες καταφέρνοντας να παίζουν όλα τα κορίτσια που πληρούν τα ηλικιακές προϋποθέσεις. Φυσικά το αποτύπωμα τους αφήνουν στο ξεκίνημα της αγωνιστικής δραστηριότητας οι προπονητές μας με τον Αποστόλη Λούδα στις μικρότερες που αγωνίστηκαν στον πρώτο όμιλο.
Η Ελένη Κολοβού φέτος κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει και να εμφυσήσει την αγάπη της σε μια ομάδα αγοριών που είναι και το καμάρι του συλλόγου. Αγόρια και πάλι λοιπόν χάρη στην υπομονή και το μεράκι της έμπειρης προπονήτριας, που γρήγορα έγιναν ομάδα και συμμετείχαν στο πρωτάθλημα των παμπαίδων της ΕΣΠΕΜ.
Και φυσικά η Βάσω η Παπανίκου. Εκεί από όπου ξεκινάνε όλα. Τα πρώτα βήματα στα τμήματα υποδομής και η προετοιμασία των παιδιών μέσα από τη διασκέδαση και την αγάπη για το άθλημα για το πέρασμα τους στην ωριμότητα και φυσικά ο προθάλαμος στις εθνικές ομάδες σε μια παράδοση που ο σύλλογος καλά κρατεί.
Η επιτυχημένη χρονιά θα κλείσει και εφέτος με το μεγάλο τουρνουά mini volley ο τελευταίος αγώνας του οποίου θα γίνει στην κεντρική πλατεία με την οργάνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να συγχαρούμε τον συμπολίτη ΑΣΤΕΡΑ για την μεγάλη του επιτυχία να ανέβει στην Α2 κατηγορία. Οι αθλήτριες ,οι προπονητές και το Δ.Σ. του συλλόγου αξίζουν του θαυμασμού μας για το δύσκολο επίτευγμα που συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη, κάτι που αποτελεί κοινό μας στόχο.

Δείτε ακόμα

Η σειρήνα