Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Κωνσταντίνεια 2019 -RUN DESKATI”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αθλητική εκδήλωση “Κωνσταντίνεια 2019 -RUN DESKATI” που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και ο Γυμναστικός σύλλογος, σε συνεργασία με το Δήμο Δεσκάτης την περιφερειακή ενότητα Γρεβενών τον ορειβατικό σύλλογο Δεσκάτης και πλήθος τοπικών φορέων και χορηγών.
Η εκδήλωση περιελάμβανε τρεις διαδρομές στην πόλη της Δεσκάτης(1000m ,5000m,10000m) καθώς και για πρώτη φορά πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου 17000m Με αφετηρία την ιερά μονή ΕυαγγελισμούΒΟΥΝΑΣΑΣ και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Δεσκάτης.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία πετυχαίνοντας στο ακέραιο τους στόχους της διοργάνωσης που ήταν :
-Να τιμήσουμε τους πολιούχος μας
-Να αναδείξουμε την αξία της άθλησης και να την υιοθετήσουμε ως στάση ζωής
-Να ενισχύσουμε οικονομικά το σύλλογο γυναικών Θεσσαλονίκης με καρκίνο μαστού «άλμα ζωής» και να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία σε θέματα πρόληψης που αφορούν την υγεία.
-Η προστασία του περιβάλλοντος με δεντροφυτευση που θα ακολουθήσει .
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης:
Το ΣΕΓΑΣ που μας εμπιστεύτηκε τόσο μεγάλη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ Πετσούλα Ιακώβο.
Τους μαζικούς φορείς που συμμετείχαν
τις υπηρεσίες (Αστυνομία ,πυροσβεστική ΕΜΑΚ κέντρο υγείας) Το κέντρο αποκατάστασης ANIMUS, και τους ιατρούς καρδιολογους κ.ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ και ΣΓΟΥΡΑΛΗ.
Την χειρουργό κ.ΣΑΒΒΙΔΟΥ και τον Καθηγητή αθλητικης ψυχολογιας του πανεπιστημίου Θεσσαλιας κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ για τις επιστημονικές παρουσιάσεις τους .
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
Τους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους του Δήμου Δεσκάτης
Τους συναδέλφους καθηγητές φυσικής αγωγής Ρούκα Λάμπρο, Τύμπα Γεώργιο ,Παπατσανη Ζηση, Καραγιαννη Ευαγγελια.
Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και τους δεκαδες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που ήταν η ψυχή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με περισσότερες ακόμα συμμετοχές.