Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νίκος Μπασαγιάννης, ένα νέο Αστέρι του ΜΟΓ γεννιέται!

Το Σαββατοκύριακο αυτό είχε λίγο από όλα.
Κορυφαίους Έλληνες αναβάτες
Πολύ καλή διοργάνωση
Μεγάλο ταξίδι
Και τον Νίκο Μπασαγιάννη να δοκιμάζει την πρώτη του επαφή στο enduro πρωτάθλημα.
Ένας αγώνας με πάρα πολύ λάσπη και ένας αθλητής με μικρή εμπειρία στον χώρο κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο το μυαλό του και να οδηγήσει συντηρητικά, σωστά και υπομονετικά για να καταφέρει να κρατήσει την δεύτερη θέση ασφαλή και να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
Κάπου εδώ θα θέσω και το ζήτημα αθλητικής παιδείας που όσο πάει χάνεται από τον χώρο καθώς μπαίνουν στην μέση γονείς που παροτρύνουν τα παιδιά τους να βγουν πρώτοι διαφορετικά να μην γυρίσουν σπίτι.
Ναι κύριοι το άκουσα και αυτό.
Συγχαρητήρια και πάλι στον junior αθλητή του νομού Γρεβενών που με υπομονή και θέληση κατάφερε να φέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Ραντεβού στον επόμενο αγώνα γεμάτοι χαρά και όρεξη να συνεχίσουμε

ρεπορταζ Βαγγέλης Παυλίδης

 

ο ιδιος ο αθλητής εγραψε..

Ένα όμορφο σαββατοκύριακο έκλεισε για μένα κερδίζοντας την δεύτερη θέση στο enduro πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος στην κατηγορία junior sprint.
Πιο αναλυτικά θα ήθελα να επισημάνω πως για μένα ήταν μια μεγάλη σε εισαγωγικά πρόκληση καθώς το να δοκιμάσω κάτι έξω από τα νερά μου σε συνδυασμό με τον χρόνο προετοιμασίας μου ήταν πολύ δύσκολο. Είμαι 15 χρονών και μόλις άρχισα.
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω περισσότερα καθώς το να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί με τους κορυφαίους Έλληνες αναβάτες μου έδωσε τροφή για σκέψη να προσπαθήσω και εγώ για το καλύτερο.
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον πατέρα μου και την μητέρα μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να μπορώ να ασχοληθώ και εγώ με αυτό το άθλημα και φυσικά να μην ξεχάσω τον άνθρωπο που βρίσκεται παντα πίσω από την μοτοσικλέτα μου να την κρατάει πάντα έτοιμη, το φίλο και χορηγό Παυλίδη Ευάγγελο.
Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και φυσικά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα.
Μπασαγιαννη – τεχνική εταιρία 
Moto pavlidis – εμπορία επισκευές