Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ήττα εντός έδρας για τις “Σειρήνες”

Δεν τα κατάφεραν το απόγευμα της Κυριακής οι “Σειρήνες” και ηττήθηκαν στον εντος έδρας αγώνα από τη Βασίλισσα της Θράκης με 0-3, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών της Β΄Εθνικής.
Η ομάδα της Ξάνθης ήταν πιο δυνατή σε αντίθεση με την ομάδα των Γρεβενών που έδειξε ανέτοιμη μετά από την διακοπή της αγωνιστικής δράσης λογω των καιρικών συνθηκών.
Δύο τέρματα σημείωσε η Κατσαρού, και ένα η Κυριαζίδου. Αξίζει να σημειωθεί επίσης το εξαιρετικό κλίμα τόσο στον αγωνιστικό χώρο από τις αθλήτριες, όσο και στις κερκίδες του ενωσιακου γηπέδου Γρεβενών μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων , δείγμα των καλών σχέσεων που ανέπτυξαν οι δύο ομάδες!!!

vasilissa
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ της Βασίλισσας της Θράκης 
Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών για την άριστη φιλοξενία που έτυχε στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις και έδρα της γυναικείας σας ομάδας. Η ποιότητα και το ήθος της ομάδας αντανακλά και καταδεικνύει το ήθος των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα αυτή. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Α.Ο. Σειρήνα Γρεβενών για τον εξαιρετικό αγώνα σε όλα τα επίπεδα , ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα μας, και περιμένουμε να ανταποδώσουμε την άριστη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας.