Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ξεχωριστό και πιλοτικό πρόγραμμα για τις αθλητικές υποδομές των Γρεβενών

Την Πέμπτη 20 του Σεπτέμβρη, ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης θα δεχτεί αντιπροσωπεία του νομού Γρεβενών αποτελούμενη, από τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, τους δύο Δημάρχους του νομού και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Καναβό. Το ραντεβού ορίστηκε κατόπιν αιτήματος της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών με αφορμή την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου από τον αθλητή της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών, Μίλτο Τεντόγλου.
Την επομένη της επιτυχίας του Μίλτου, εστάλη μία επιστολή στον Υπουργό όπου του γίνεται γνωστό ότι τα Γρεβενά διαχρονικά είναι μια αθλητούπολη που παράγει αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες και ζητήθηκε από την Πολιτεία, να εφαρμοστεί ένα ξεχωριστό και πιλοτικό πρόγραμμα όπου θα βοηθηθούν οι αθλητικές υποδομές για να μπορούν οι Σύλλογοι να εργάζονται σε ένα ιδανικό περιβάλλον ώστε στο μέλλον τα Γρεβενά να στέλνουν περισσότερους αθλητές στις Εθνικές ομάδες όλων των αθλημάτων της χώρας.
Η ιδέα και η πρωτοβουλία ανήκει στον Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Καναβό ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Γρεβενιώτικο αθλητισμό, οδηγώντας τον σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Δείτε ακόμα