Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συγχαρητήριο μήνυμα της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών στον Πρωταθλητή Ευρώπης.

Γράφονται ήδη και θα γράφονται πολλά τις επόμενες μέρες για το αθλητικό φαινόμενο Μίλτος Τεντόγλου. Για την εκπλήρωση του μεγάλου φετινού του στόχου, την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, για την πρωτιά του στο καλύτερο ίσως μήκος που έγινε ποτέ στην κατηγορία των εφήβων, όπου οι επτά που τον ακολούθησαν βελτίωσαν το ατομικό τους ρεκόρ, χωρίς να καταφέρουν να τον λυγίσουν. Για τον επόμενο στόχο του Παγκοσμίου του Λονδίνου, για το πού μπορεί να φτάσει αυτό το μεγάλο ταλέντο του ευρωπαϊκού κλασσικού αθλητισμού.
Η Γυμναστική Ένωση Γρεβενών αισθάνεται περήφανη για έναν ακόμα λόγο, που τον θεωρεί ακρογωνιαίο λίθο των αξιών και των ιδανικών για τα οποία παλεύουμε κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Τη στιγμή της μεγάλης δόξας, λίγο πριν ανεβεί θριαμβευτής στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και μας ανατριχιάσει στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου, ο Μίλτος αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές του, τον Γιώργο Πομάσκι βέβαια που είναι ο τωρινός του, αλλά και το δάσκαλο και μέντορά του Βαγγέλη Παπανίκο, τον άνθρωπο που ανακάλυψε αυτό το απίστευτο ταλέντο, το ανέδειξε και τώρα προετοιμάζει τη νέα φουρνιά των Γρεβενιωτών αθλητών στίβου στο αγωνιστικό τιμόνι της Γ.Ε.Γρεβενών.
Ήθος, αξιοπρέπεια, αθλητική συνείδηση: το τρίπτυχο της πορείας ενός πραγματικά μεγάλου πρωταθλητή. Τον συγχαίρουμε με περηφάνια και του ευχόμαστε ακόμα ψηλότερες πτήσεις προς το αγωνιστικό του πεπρωμένο!!!!!