Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ούτε ναι, ούτε όχι για τον ΟΦΗ απ τον γνωστό Γρεβενιώτη νομικό Ανδρέα Πάτση.

Ούτε ναι, ούτε όχι για τον ΟΦΗ!
Δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το σενάριο που τον φέρνει να μετέχει στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Ανδρέας Πάτσης.

Ο γνωστός νομικός…
αρνήθηκε ευγενικά να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για το ενδεχόμενο να εμπλακεί μετοχικά και διοικητικά στην ΠΑΕ ΟΦΗ. «Δεν θα ήθελα την παρούσα στιγμή να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο», τόνισε αρχικά στο grandsport.gr ο κ. Πάτσης για να συνεχίσει:

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ομάδα μιας πόλης που αγαπώ, αλλά δεν θα ήθελα πω αυτή τη στιγμή κάτι. Ίσως να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας» ήταν η τοποθέτηση του Ανδρέα Πάτση.

Από την πλευρά του ΟΦΗ αυτό που τονίζουν είναι το όποιο ενδιαφέρον του κ. Πάτση είναι αυτή τη στιγμή φιλολογικό και δεν έχει επισημοποιηθεί σε κάποιο μέτοχο ή μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ.

Ένα δημοσίευμα του marca-sl αφήνει ένα ανοικτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή στα διοικητικά του ΟΦΗ του Ανδρέα Πάτση. Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Τα πανιά του (και) στην Κρήτη έχει ανοίξει ο Ανδρέας Πάτσης. Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου διατηρεί μεγάλη δικηγορική εταιρία στο Ηράκλειο και κάπως έτσι άλλωστε έχουν την τιμητική τους τα συχνά δρομολόγια προς το νησί.

Κάτι που συμβαίνει σε μια περίοδο όπου ο ΟΦΗ βρίσκεται σιωπηρά (και διακριτικά) σε αναζήτηση ενός νέου ισχυρού επενδυτή ή «συμπαίκτη», o οποίος θα ανεβάσει την δυναμική του συλλόγου και θα τον κάνει ισχυρό ανταγωνιστή στο κυνήγι της ανόδου – επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα.

Και το «καυτό» ερώτημα που προκύπτει από όλα αυτά είναι το εξής: 

να «ψήνεται» άραγε ο γνωστός κι έγκριτος δικηγόρος για το πρότζεκτ της δυναμικής συμμετοχής του στην ΠΑΕ ΟΦΗ, δεδομένου πως ουδέποτε έπαψε να παρακολουθεί έστω και εξ αποστάσεως τα δρώμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ή μήπως πρόκειται για μια προοπτική που δεν του κάνει “κλικ”;…Ο χρόνος, θα δείξει…»

 

πηγες : -grandsport.gr – vatolakkiotis.blogspot.gr – magnesiasports.gr