Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Παρέμβαση για το θέμα Μελισσανίδη με Σαββίδη

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης και αναφέρθηκε στις σχέσεις Σαββίδη – Μελισσανίδη και πώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν το μέτωπο της εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μetropolis”:

Για την απουσία Σαββίδη από την πρόσφατη εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών: «Προέκυψε μια έκταση υποχρέωση και πήγε στη Γαλλία ο Ιβάν Σαββίδης. Όταν εκδηλώθηκε η πρόθεση για να κάνουμε την εκδήλωση, ξεκινήσαμε βλέποντας το πρόγραμμα του Ιβάν. Ο ίδιος μας έδωσε την ημερομηνία που θα ήταν εδώ. Όμως σε επιχειρηματίες τέτοιου επιπέδου προκύπτουν και έκτακτα γεγονότα. Εμάς σαν Ένωση μας βοήθησαν και οι δύο και θέλαμε να τους τιμήσουμε και να τους ευχαριστήσουμε. Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση και εξέφρασε τη συμπάθεια του στην Ένωση και την κοινή πορεία μας για ένα καθαρό ποδόσφαιρο».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να διαρραγεί η συμμαχία: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο καθένας εκπροσωπεί ένα μεγάλο σωματείο και είναι λογικό να θέλει το καλύτερο για την ομάδα του. Όσον αφορά το καθαρό ποδόσφαιρο, όμως, νομίζω ότι υπάρχει ταύτιση και η διαδρομή τους θα είναι κοινή μέχρι τέλους».

Για την υποψηφιότητα Γραμμένου: «Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πρόσωπο κοινά αποδεκτό. Η πορεία ξεκίνησε και θα τελειώσει με αυτό το πρόσωπο».

sportdog.gr

Δείτε ακόμα