Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τιμητική βράβευση στον γρεβενιώτη αθλητικογράφο, Βαγγέλη Γυφτόπουλο

Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ σε αίθουσα του συγκροτήματος «Φρόντζου Πολιτεία» έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου…
Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Η κοπή της πίτας έγινε από κοινού από τον πρόεδρο των βετεράνων Θανάση Χαρίση και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη. Το φλουρί πέτυχαν ο παλιός άσσος και προπονητής των βετεράνων Βασίλης Παπαχρήστου και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Σπύρος Πάϊκας. 

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να απευθύνει χαιρετισμό. Διακρίνονται ακόμα ο πρόεδρος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κλείτσας

Τιμήθηκαν με πλακέτα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης για την προσφορά του στην ομάδα, η σύζυγός του Χαρίκλεια Χριστοβασίλη για την κοινωνική της δράση και για την βοήθειά της στο να γίνει το φιλικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο αθλητικογράφος Βαγγέλης Γυφτόπουλος και ο ιστορικός φωτορεπόρτερ Βαγγέλης Σταμούλης που με τον φακό του κατέγραψε τις μεγάλες στιγμές της ομάδας.

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ευχαριστώ θερμά και απο τα βάθη της καρδιάς μου τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα για την υψίστη τιμή να μου απονείμουν αυτή την τιμητική πλακέτα.

vatolakkiotis.blogspot.com/