Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γεγονός με μεγάλη σημασία η βράβευση Μελισσανίδη και Σαββίδη

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθούν τα Γρεβενά το βράδυ του Σαββάτου καθώς στην γιορτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών θα τιμηθούν δύο εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι από τα γεγονότα που δεν τα βρίσκεις κάθε φορά, ούτε συμβαίνει συχνά σε μια εκδήλωση επαρχιακής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων να είναι τιμώμενα πρόσωπα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ηγέτης της ΑΕΚ. Δύο ιστορικών και μεγάλων ομάδων, με χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό τους, με κοινό σημείο το ότι εκφράζουν τις χαμένες πατρίδες και τον ποντιακό ελληνισμό.
Οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης αποδέχθηκαν την πρόταση της ΕΠΣ Γρεβενών και του προέδρου Δημοσθένη Κουπτσίδη για την βράβευσή τους. Ο κ. Μελισσανίδης θα είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη μας και θα είναι στην εκδήλωση, ενώ τον κ. Σαββίδη θα εκπροσωπήσει ο Πάμπλο Γκαρσία και θα παραλάβει αυτός την τιμητική πλακέτα, καθώς ο ηγέτης του ΠΑΟΚ για λόγους ανεξαρτήτου της θελήσεώς του δεν θα είναι στην εκδήλωση.
Οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης που θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στα Γρεβενά, συνδέονται με την κοινή προσπάθειά τους για καλύτερο και κυρίως καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από τις παθογένειες και τις αμαρτίες του παρελθόντος. Τα Γρεβενά μπαίνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς στην εκδήλωση της τοπικής ΕΠΣ αναμένεται να είναι και εκπρόσωποι από πολλές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.
Οι ηγέτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν είναι απλά οι παράγοντες που εκφράζουν τις δύο αυτές ομάδες. Είναι πετυχημένοι οικονομικοί παράγοντες του τόπου με δεκάδες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό που δίνουν δουλειά σε εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων. Είναι οπωσδήποτε τιμή για τα Γρεβενά η βράβευσή τους στην πόλη μας και στην εκδήλωση της τοπικής Ένωσης.
Λόγω των παραπάνω λόγων η φετινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας έχει μια ξεχωριστή λάμψη και σημασία. Δεν είναι μια κοινή εκδήλωση, απ’ αυτές που γίνονται κατά κόρον αυτή την εποχή, αλλά αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Η περιοχή και το τοπικό ποδόσφαιρο όταν αποκτούν τέτοιους φίλους, μόνο κέρδος μπορούν να προσδοκούν. Καλωσορίζουμε στα φιλόξενα Γρεβενά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ευχόμαστε καλή διαμονή και να αποκομίσουν από τον ζεστό και φιλόξενο κόσμο της πόλης τις καλύτερες εντυπώσεις. Συγχαρητήρια και στην ΕΠΣ Γρεβενών για την εκδήλωση αυτή.

ΓΙ. ΒΛ.