Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Δανάη Χιώτη με συμπαραστάτη την εταιρεία «Ανδρέας Πάτσης και συνεργάτες» για να ανεβάσουν τη χώρα στο χρυσό βάθρο…

Στη χώρα που στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες κατάφεραν οι Έλληνες αθλητές μας , οι ολυμπιονίκες μας να φέρουν τόσα μετάλλια ανεβάζοντας την Ελλάδα στο χρυσό βάθρο , στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και το ολυμπιακό πνεύμα μεταλαμπαδεύοντας το σε όλη την οικουμένη,  δεν μπορεί να προσφέρει τα στοιχειώδη στους Έλληνες και τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες βοηθώντας στο να πετύχουν το στόχο τους και το στόχο της Ελλάδας. Χαρακτηριστική περίπτωση της αθλήτριας του tae Kwon Do , Δανάη Χιώτη (με καταγωγή απο τα Γρεβενά).

Προερχόμενη από τον αθλητικό σύλλογο «Αίαντας»του Αγ. Δημητρίου, η μικρή αθλήτρια που ήδη έχει καταφέρει στο αγώνισμά της να διακριθεί αρκετές φορές, αγωνίζεται με πενιχρά μέσα κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό όπως σε πολλούς Έλληνες ολυμπιονίκες , ο Ιδιωτικός τομέας δεν μένει ασυγκίνητος . Βοηθά ουσιαστικά την προσπάθεια των αθλητών που αναδεικνύουν την χώρα μας και προφέρουν κάθε φορά ρίγη συγκίνησης.

Έτσι η εταιρεία «Ανδρέας Πάτσης και συνεργάτες» , αποφάσισε στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης που την διακρίνει πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις, να βοηθήσει και να στηρίξει ενεργά τις προσπάθειες της αθλήτριας του Tae Kwon Do Δανάης Χιώτη, στέκοντας, δίπλα της αρωγός σε κάθε της αθλητικό βήμα , ως χορηγός ώστε μέσα από την ίδια να αναδειχθεί η «καλή Ελλάδα»που όλοι μας θέλουμε , ευελπιστούμε και ελπίζουμε να φανεί πολύ γρήγορα.

Η εταιρία «Πάτσης και συνεργάτες» διαθέτοντας άρτιο επιστημονικό υπόβαθρο και επιστημονική γνώση, βοηθά ανθρώπους που θέλουν να πάνε τη χώρα ψηλά και στην περίπτωση της μικρής αθλήτριας Δανάης Χιώτη, η εταιρία αποφάσισε να σταθεί δίπλα της, συμβάλλοντας όχι μόνο στις αθλητικές επιτυχίες αλλά και συνολικά στην εκπαίδευση και τη γνώση ,  δημιουργώντας ένα υπεύθυνο άνθρωπο χρήσιμο στην κοινωνία.

Στη φωτογραφία , η αθλήτρια του Tae kwon Do με τον κ. Ανδρέα Πάτση διευθύνων εταίρος της εταιρίας «Α.Πάτσης και συνεργάτες «μαζί με τον συνεργάτη του κ. Γιώργο Αλέκου.

Καλές επιτυχίες Δανάη !