Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Βαριά ήττα για την Α.Ε.Π….

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με πρωταγωνιστή τον Γρεβενιώτη Νίκο Ντινόπουλο, η Νάουσα επικράτησε…
με το ευρύ 4-0 σκορ (4′-23′ Ντινόπουλος, 74′ Μουρίκι, 85′ Κωτσόπουλος) της Α.Ε. Ποντίων στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου παρακολούθησαν οι 400 περίπου θεατές, που χειροκρότησαν τόσο τον Ντινόπουλο όσο και το υπόλοιπο συγκρότημα του Βαγγέλη Ντίσιου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας. Οι «κυανόλευκοι», με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, πήραν το πρώτο «ροζ φύλλο» αγώνα στον 2ο όμιλο και θα υποδεχτούν με πολύ καλή ψυχολογία τον Απόλλων Παραλιμνίου την επόμενη Κυριακή, για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου της Γ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΠ του Μιχάλη Αλεξιάδη (εργάστηκε αλλά και αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια σε Ημαθιώτικες ομάδες) αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ του Ντινόπουλου στο 2ο λεπτό, ωστόσο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 12′ ο Τσαγκαλίδης σημάδεψε το δοκάρι τουΚοντογουλίδη, στην πιο αξιόλογη ευκαιρία της ΑΕΠ στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τη λύση στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 16, όταν οΚαπετάνος βρήκε εξαιρετικά τον Ντινόπουλο σε θέση βολής και ο τελευταίος δεν αστόχησε, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του αλλά και προσωπικό του.

Στη συνέχεια, ο ΦΑΣ έδωσε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο, που ρίσκαρε περισσότερο ώστε να μειώσει το σκορ πριν την ανάπαυλα, ωστόσο οι όποιες προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν με αποτέλεσμα το σημαντικό προβάδισμα των δύο τερμάτων για τους «κυανόλευκους» να παραμείνει για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν με την ίδια τακτική περιμένοντας τον αντίπαλο και στο 74′ το παιχνίδι μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, όταν σε μία από τις αντεπιθέσεις του ΦΑΣ στο δεύτερο μέρος, ο Μουρίκι βρέθηκε απέναντι από τον Δεληγιάννη (πρώην πορτιέρο της Κ20 της Βέροιας) και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Κωτσόπουλος, ο οποίος ήταν και πάλι δραστήριος, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τους «κυανόλευκους».

πηγη

Διαιτησία: ΣΚΟΥΛΑΣ ΕΜ., ΖΙΓΚΕΡΙΔΗΣ Α., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΧ. (ΣΕΡΡΩΝ)

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ Βαγγέλης Ντίσιος: Κοντογουλίδης, Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Νύρλος, Ντινόπουλος (75′ Χατζόπουλος), Καπετάνος (70′ Νίκου), Περιφανόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (80′ βλαχογιάννης), Τούφας

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ Μιχάλης Αλεξιάδης: Δεληγιάννης, Αντωνιάδης (Χαλαζωνίτης), Τσιαρσιώτης (49′ Denis), Tσαγκαλίδης, Μπιμπίρης, Ζολώτας, Μπλάντος, Μπιζιώτας, Χαραλαμπίδης, Ζαχαριουδάκης, Σπιλιώτης (Μανητέας)

ΔΕΙΤΕ Φωτό από τον αγώνα http://vatolakkiotis.blogspot.com/2016/10/4-0.html#ixzz4McALY9r3

Δείτε ακόμα