Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μοίρασαν βαθμούς Α.Ε.Π. Βατολάκκου και Α.Ο Καρδίας (VIDEO)

Η Α.Ε.Π., καλά τοποθετημένη στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας και σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακά της Δεληγιάννη, που κράτησε ανέπαφη την εστία του, ήρθε πολύ κοντά στο τρίποντο, με μία αξιόλογη ομάδα όπως ο Α.Ο. Καρδίας.

Οι καλύτερες φάσεις
Στο 11′ ο Δούκας από καλό σημείο πλάσαρε άουτ.
Αν και το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο, η φάση που καθόρισε την έκβαση του παιχνιδιού, ήταν στο 22′ όπου ακυρώθηκε κανoνικό γκολ του Βογδόπουλου (δείτε video) από τον 2ο επόπτη Βογιατζή, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις στο 2ο ημίχρονο είχε εσφαλμένες υποδείξεις εναντίον της Α.Ε.Π., η οποία για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έχει παράπονα για παρόμοιες φάσεις.
Στο 50′ σουτ του Χαρίση πέρασε άουτ
Στο 72′ ο Μπλάντος από καλή θέση, δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στο 85′ η κεφαλιά του Τσαγκαλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 88′ σουτ του Προσκυνητόπουλου βρήκε το οριζόντιο του Δεληγιάννη και κατέληξε άουτ.

Διαιτησία: Μπεκιάρης, Τίκας, Βογιατζής (Καρδίτσας)

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (Μιχ. Αλεξιάδης): Δεληγιάννης, Τσιαρτσιώτης, Τσαγκαλίδης, Αντωνιάδης (Νεστορόπουλος), Μπιμπίρης, Χαραλαμπίδης, Μπιζιώτας, Ζαχαριουδάκης (72′ Νταμάι), Μπλάντος, Ζολώτας, Βογδόπουλος (57′ Χαλαζωνίτης).

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Βαγ. Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου (56′ Κωνσταντινίδης), Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Γ., Μπιμπισίδης Δ., Γίδαρος, Δημητρακόπουλος (70′ Μητσιός), Προσκυνητόπουλος, Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Δούκας (56′ Αγτζίδης).

Πηγή: http://vatolakkiotis.blogspot.com/