Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αναβολή απόφασης για το θέμα της ΕΠΣ Γρεβενών (VIDEO)

Αναβολή απόφασης για το θέμα της ΕΠΣ Γρεβενών όσον αφορά την άρση δέσμευσης του τραπεζικού της λογαριασμού από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου Γρεβενών για οφειλές που δημιούργησε η προηγούμενη διοίκηση του κυρίου Κοσματόπουλου.
Διαπιστώθηκε ομόφωνα ο κοινοφελής χαρακτήρας της ΕΠΣ Γρεβενών, όμως, παρόλα αυτά, το θέμα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού δεν κατέληξε θετικά διότι διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν θέματα σχετικά με τη νομιμότητα της μη εκτελεσθήσας απόφασης υπ. αριθμ. 39/2014 του δήμου Γρεβενών που θα έδινε οριστική λύση.
Το θέμα της απόφασης 39/2014 θα επανέλθει από την ΕΠΣ Γρεβενών σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να εξετασθεί εκ νέου το κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί αφού θα έχουν προσκομιστεί και νέα στοιχεία από την ΚΕΔΕ.
Μέχρι τότε η ΕΠΣ Γρεβενών θα απαιτήσει τον υπερσυμψηφισμό της οφειλής της προς τον Δήμο με αντίστοιχο ποσό που οφείλει ο Δήμος προς αυτήν. Το ποσό αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι εδώ και μια δεκαετία και πλέον ,η ΕΠΣ Γρεβενών πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται για το πότισμα του γειτονικού Δημοτικού Σταδίου ΜΕΡΑ και επιπλέον πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για τη νομιμοποίηση των κτιρίων που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις της και είναι περιουσία του Δήμου.

δειτε ολα οσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο στο βιντεο που ακολουθεί