Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Χαμός στο στούντιο της αθλητικής εκπομπής “Δίκη του ΣΚΑΪ” – ψύχραιμος ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης. VIDEO

ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ…
Ένα πρωτοφανές γεγονός για τον δημοσιογραφικό χώρο αλλά και την ελεύθερη ενημέρωση, συνέβη τα ξημερώματα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Χαμός έγινε χθες στο στούντιο της αθλητικής εκπομπής “Δίκη του ΣΚΑΪ” με τον Κυριάκο Θωμαίδη όπως γράψαμε και το πρωί. Κάποια στιγμή, μόλις ενημερώθηκαν ότι έφτασε ο εισαγγελέας…
με αστυνομικές δυνάμεις για την σύλληψη του παρουσιαστή όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι! Ο μόνος που έμεινε ψύχραιμος ήταν ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης που έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια δικονομικά θέματα. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκοπημένης εκπομπής «Η Δική του ΣΚΑΪ» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, παρουσίασε έγγραφο υλικό από δικογραφίες, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση από το Εφετείο Πειραιά που επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο συμφωνα με την οποία απαγορεύεται η οποιαδήποτε δημοσιοποίηση νομικών εγγράφων, ενώ παραλληλα ειχε επιδικάσει καταβολή αποζημίωσης προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε μήνυση και στο πλαίσιο αυτό, τέσσερις αστυνομικοί μετέβησαν στον ΣΚΑΪ για να συλλάβουν τον Κυριάκο Θωμαΐδη.
Εκεί εντόπισαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να κατευθύνεται μέσα στο κτίριο, όμως ο ίδιος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Αστυνομικών, καθώς δεν είχε παραστεί Εισαγγελέας.
Στη συνέχεια οι άνδρες της αστυνομίας κάλεσαν την εισαγγελέα Ανδρονίκη Μανιουδάκη να έρθει με ένταλμα σύλληψης. Αυτή όμως δήλωσε κώλυμα καθώς είπε πως τράκαρε με το αυτοκίνητό της.
Μετά από ολιγωρία μίας ώρας από τις αρχές, κλήθηκε τελικά η αντιεισαγγελέας Ελευσίνας κα. Γκαμηλιέρη η οποία έφτασε στις εγκαταστάσεις του καναλιού και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε επίπληξη στους άνδρες της αστυνομίας γιατί δεν συνέλαβαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη όταν τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του.

 

εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τοποθετήσεις

http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=275310 

πηγη: fimotro