Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Super Test με βροχή την 1η μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος EnduroGP 2016 στα Γρεβενά

Κάτω από συνεχή βροχόπτωση ξεκίνησε η πρώτη μέρα για τον 3ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος EnduroGP 2016 που διεξάγετε στα Γρεβενά. Οι 91 αναβάτες του Grand Prix Maxxis, είχαν να αντιμετωπίσουν την έντονη βροχόπτωση και λάσπη στην πρώτη ειδική δοκιμασία του Σαββατοκύριακου … Παρά την κακοκαιρία όμως, πλήθος θεατών βρέθηκαν στον χώρο της εμποροπανήγυρης για να παρακολουθήσουν το Super Test.
Στα 125cc FIM Κύπελλο Νέων ο Valeriαn DEBAUD (F – Yamaha) να κερδίζει πάνω από τους Jak Edmondson (GB – KTM) και Mirko SPANDRE (Ι – KTM) . Στην κατηγορία Τζούνιορς, o Josep GARCIA (E – Husqvarna) εντυπωσίασε τους πάντες με ένα τεράστιο χρόνο 2’11’65, πολύ πιο μπροστά από τον Michele MARCHELLI (I – Honda) και τον Kirian MIRABET (E – Sherco)

Ο Loïc LARRIEU (F – Yamaha) εκανε χρονο (2’11”41)! ενώ στη συνέχεια ήρθε ο Alex SALVINI (Ι- Beta)  πήγε κάτω από τα 2 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα (2’10”76) … Η τελική μονομαχία ανάμεσα στους Matthew PHILLIPS (AUS – Sherco) και τον Mathias BELLINO (F – Husqvarna) έκρινε και τον νικητη με τον BELLINO να τερματίζει σε 2’09”19, περίπου 1 δευτερόλεπτο μπροστά από PHILLIPS , (2’10”07)!
Ο Ivan CERVANTES (E – KTM) ειχε τον καλύτερο χρόνο στην Ε1!