Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αβέβαιο το μέλλον της Ε.Π.Σ Γρεβενών

Η ασφυξία στο νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Γρεβενών που επέβαλλαν οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Γρεβενών για οφειλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τις προηγούμενες Διοικήσεις της Ένωσης, μπορεί και να δρομολογήσει γεγονότα που θα σημάνουν και την παραίτηση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Γρεβενών το οποίο προέκυψε απο τις εκλογές στις 29-2-2016.
Οι οφειλές αυτές είχαν κοινοποιηθεί στην απελθούσα Διοίκηση τον Ιούνιο του 2014 και αφορούσαν το διάστημα από το 2005 έως 2013, χωρίς να υπάρξει καμιά ενέργεια για την ρύθμιση αυτού του μεγάλου ποσού το οποίο η νέα Διοίκηση καλείται να καταβάλλει.
Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί η Ένωση σήμερα, να ανταποκριθεί στα λειτουργικά της έξοδα αλλά κυρίως στις μισθολογικές και ασφαλιστικές εισφορές στους εργαζομένους της, εξαιτίας της δέσμευσης του τραπεζικού της λογαριασμού, από τον Δήμο Γρεβενών.
Παράλληλα, ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε η απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Γρεβενών τον Ιανουάριο του 2014 , όπου ο Δήμος αναλάμβανε την υποχρέωση καταβολής των τελών φωτισμού των εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ Γρεβενών,στην Δ.Ε.Η.
Εξετάζεται στο παραπάνω γεγονός, τυχόν ευθύνες και παραλήψεις τόσο από υπαλλήλους του Δήμου αλλά και της Διοίκησης της ΄Ενωσης εκείνη την χρονική περίοδο.
Η νέα Διοίκηση μέχρι σήμερα, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την ταυτοποίηση και εγκυρότητα της απαίτησης οφειλής προς τον Δήμο, διότι το ποσό αυτό είναι δυσανάλογο με το μέγεθος του αγαθού που καταναλώθηκε και πληρώθηκε ανταποδοτικά από τον Δήμο Γρεβενών προς την Δ.Ε.Η.
Πάντως από πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί, στο Δ.Σ της Ένωσης, ασκούνται πιέσεις για την παραίτηση του, γεγονός για το οποίο θα υπάρξουν δισύονα γεγονότα που θα σημαδέψουν την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στα Γρεβενά, ακόμα και την αδυναμία τέλεσής τους.
Έχει ενημερωθεί σχετικά η Ε.Π.Ο. και αναμένονται εξελίξεις για την απονομή ευθυνών, τόσο στο Διοικητικό μέρος όσο και στην Οικονομική διαχείριση των προηγούμενων Διοικήσεων της Ε.Π.Σ.Γρεβενών..