Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Χ. ΜΠΓΙΑΛΑ

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Αθλητές του Νομού μας, που μας έκαναν υπερήφανους με τις διακρίσεις που έλαβαν κατά την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε στο Σ.Ε.Φ., στην Αθήνα στις 13 και 14 Φλεβάρη.

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου στη Ζάκκα Ιωάννα του ΑΟ Φιλοθέης που έλαβε την πρώτη θέση στο Άλμα εις ύψος, στον Τεντόγλου Μιλτιάδη της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών, για την δεύτερη θέση που έλαβε στο Άλμα εις μήκος, στην Ελένη Τζήκα της ΑΕΚ που έλαβε την δεύτερη θέση στη σφαιροβολία και στην Κουτσαλιάρη Ελένη του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών που έλαβε την έκτη θέση στο Άλμα εις μήκος.

Όμως εκτός από τους αθλητές μας, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν ο Βαγγέλης Παπανίκος, προπονητής των αθλητών Τεντόγλου Μιλτιάδη και Κουτσαλιάρη Ελένης καθώς και οι προπονητές των άλλων αθλητών που διακρίθηκαν, οι γονείς και οι Αθλητικοί Σύλλογοι που στηρίζουν και υποστηρίζουν τα παιδιά αυτά για να αγωνίζονται και να κατακτούν τις πρώτες θέσεις.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη στον αγώνα σας, να πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει και να κάνετε κάθε φορά όλο τον Νομό μας υπερήφανο με τις επιτυχίες σας.

Με τιμή,

Ο Βουλευτής Γρεβενών

Χρήστος Μπγιάλας