Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρωτοχρονιάτικα γούρια από το monadikospiti.gr!!!

Με τα πρωτοχρονιάτικα γούρια του μας συστήνει το monadikospiti.gr, ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που αγαπά την ελληνική -και όχι μόνο- παράδοση και συγκεντρώνει ιδιαίτερα αντικείμενα για το σπίτι μας και για δώρα! Με την Πρωτοχρονιά να απέχει μόλις λίγες μέρες διαλέξαμε κάποια από τα πιο ιδιαίτερα γούρια του για να χαρίσουμε σε φίλους και γνωστούς και τα μοιραζόμαστε μαζί σας!

Το σπίτι

είναι το πρώτο γούρι που κέρδισε την προσοχή μας καθώς για την νέα χρονιά όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα για το σπίτι μας και τα σπίτια των δικών μας ανθρώπων. Επάργυρο με τελείωμα λευκή πράσινη σε προσεγμένη χειροποίητη συσκευασία.

Έπειτα διαλέγουμε και σας προτείνουμε το ιδιαίτερο ρόδι

το οποίο είναι κεραμικό, ζωγραφισμένο στο χέρι.

Τέλος στο www.monadikospiti.gr υπάρχουν και τα μικρά γουράκια, που δεν ξεπερνούν τα 4εκ. Χ 4 εκ., τα οποία είναι και εξαιρετικά οικονομικά, στα €14. Εμείς προτείνουμε το επίχρυσο πέταλο

στην ιδιαίτερη επιχαντρωμένη συσκευασία του που είναι αναμφίβολα πολύ γιορτινή.

Πέρα από αυτές τις προτάσεις στο www.monadikospiti.gr θα βρείτε και άλλα σχέδια σε γούρια και διακοσμητικά για δώρα ενόψει της Πρωτοχρονιάς. Εφόσον μας το υποδείξετε, όλα τα αντικείμενα συσκευάζονται για δώρα, για έτοιμα να τα χαρίσετε. Η παραγγελία σας γίνεται ηλεκτρονικά στο www.monadikospiti.gr  εύκολα και γρήγορα και αποστέλλεται στο γραφείο ή στο σπίτι σας για την διευκόλυνση σας.

Καλή χρονιά!!!