Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κυκλοφορεί το μοναδικό Ελληνικό Εγχειρίδιο Επιβίωσης για την Αγρια Φύση της Πίνδου.

Κυκλοφορεί το  μοναδικό Ελληνικό Εγχειρίδιο Επιβίωσης για την  Αγρια Φύση της Πίνδου , απαραίτητο  σε κάθε έναν  που κινείται στα βουνά ,  στον  ορειβάτη , δρομέα , σκιέρ , κυνηγό , ψαρά ,στρατιωτικό , αστυνομικό , πυροσβέστη , διασώστη , φυσιολάτρη , συλλέκτη  κ. α  που χρειάζεται   αποσταγμένες και δοκιμασμένες γνώσεις και λύσεις στην επαφή του με την άγρια φύση της Ελλάδος.

 

   ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ  ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ  ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ  ΠΙΝΔΟΥ

Το εγχειρίδιο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει συμπληρωματικά και να δημιουργήσει γνώσεις κατάλληλες,  για επιβίωση ανθρώπων που βρέθηκαν  στην  Πίνδο, με αναγνώριση και ανάλυση συγκεκριμένων ειδών της χλωρίδας της ορεινής Ελλάδος για τροφή και άλλες χρήσεις,  αλλά και γνώσεις  προσανατολισμού, κατασκευής καταφυγίων, εύρεσης νερού, δημιουργίας κιτ επιβίωσης και τρόπο ανάμματος φωτιάς χωρίς τεχνικά μέσα , στοιχεία πολύ σημαντικά για την επιβίωση.
Τα είδη που αναλύονται είναι άγνωστα στο σύνολό τους στους περισσότερους τουλάχιστον  ανθρώπους. Βρίσκονται δίπλα σας, από το πάρκο της γειτονιάς μέχρι την Πίνδο. Μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα ή για μεγαλύτερο διάστημα τροφή, με απώτερο στόχο να παραμείνετε ασφαλείς και δυνατοί έως επιστρέψετε στην ασφάλεια του πολιτισμού και του σπιτιού σας είτε με τις δικές σας δυνάμεις είτε με την  βοήθεια των ομάδων  διάσωσης. 
Τα περισσότερα από τα είδη βρίσκονται και σε άλλες χώρες της γης, γι’αυτό η γνώση τους μπορεί να σας βοηθήσει να τα χρησιμοποιήσετε, εάν βρεθείτε σε έκτακτη ανάγκη στο εξωτερικό.
Τέλος εάν ο στόχος μας είναι να μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εξοπλισμό και προμήθειες, έχοντας μόνο αυτά που μας δίνει  η φύση και το δάσος ειδικότερα και εάν αυτό είναι το ζητούμενο, τότε μπαίνουμε σε  διαδικασία επιβίωσης και το εγχειρίδιο αυτό σας δίνει τις βάσεις να κινηθείτε με ασφάλεια σε αυτό  το ταξίδι.

Προμηθευτείτε το από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της πόλης, του κ Αναγνώστου, του  κ Ζάππα,  της κ Σουζάνας Λίτσας,  του κ Αργυρόπουλου,  από τα κυνηγετικά Δαδαλής και τα  Μανιταροπροϊόντα

Αντοχής έκδοση ,μέγεθος 12χ19 εκ , 136 σελίδες , 140 έγχρωμες φωτογραφίες & σκίτσα , αδιάβροχο , σκληρό  εξώφυλλο κατάλληλο για χρήση στο πεδίο .  Εξαιρετική εκτύπωση  και ποιότητα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 24620 – 85032  με το κινητό 6977 77 25 42, με το email overlandpindos@gmail.com  ή στο Facebook Overland Grevena  kai στο site www.greveniotis.gr