Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Το… καλύτερο γράμμα χωρισμού που έχει γραφτεί ποτέ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνεις τις τελευταίες ημέρες ένα γράμμα χωρισμού που άφησε μία κοπέλα στο αγόρι της, όταν ανακάλυψε ότι την απατά. Με στιλ και φαντασία η κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, σκόρπισε στους… πέντε δρόμους τα πράγματα του φίλου της και τον υποβάλλει σε ένα κυνήγι…

θησαυρού για να τα ξαναβρεί.

Το αγόρι της ξέχασε το προφίλ του στο Facebook ανοιχτό και η κοπέλα του είδε ότι συνομιλούσε με μία άλλη γυναίκα, με το όνομα Κέλσι.

Η κοπέλα μετά το πρώτο σοκ, αποφάσισε να του γράψει ένα απολαυστικό γράμμα, στήνοντάς του, παράλληλα, το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού με τα πράγματά του….

Το γράμμα της απατημένης κοπέλας

«Μάντεψε ποιος άφησε το προφίλ του ανοιχτό και είχε ένα μήνυμα από την Kέλσι; Ναι, εσύ! Μα, μην ανησυχείς δεν έσπασα τίποτα. Μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά πακέταρα τα πράγματα σου! Παράλληλα εφηύρα ένα νέο παιχνίδι, μιας και σου αρέσει γενικά να ψάχνεις, όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια. Κοίτα που μπορείς να βρεις τα πράγματά σου:

  • Τα ρούχα σου είναι εκεί που γνωριστήκαμε.
  • Τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια είναι εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί.
  • Ο υπολογιστής σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο σου ηλεκτρονικό παιχνίδι μαζί.
  • Η τηλεόρασή σου είναι εκεί που “πηγαίναμε συνήθως”.
  • Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών μας, είναι στο σπίτι της Kέλσι.

Καλά να περάσεις! Και να σου πω το ότι εγώ δεν κατέστρεψα τίποτα από τα πράγματά σου, αλλά δεν σου εγγυώμαι ότι κάποιος άλλος δεν θα τα βρει.. Καλό κυνήγι!».