Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γράμμα στον παππού!

Αγαπημένε μου παππού, εύχομαι να ‘σαι καλά εκεί που είσαι και να μου συγχωρήσεις που καθυστέρησα 70 χρόνια να σου γράψω.

Θέλω να σε πληροφορήσω πως δεν έχει κανένα νόημα να ‘σαι ακόμα εκεί και να ξεπαγιάζεις.

Ξέρεις, τώρα πια καταργήθηκαν τα μουλάρια και τα JEEP κάνουν βόλτα ακόμα και στις πόλεις.

 

Θα μπορούσες να έχεις κι εσύ ένα τέτοιο, κι όχι να πηγαινοέρχεσαι πέντε φορές ποδαράτος στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.

 

Αν και βρίσκω εντελώς άσκοπο το λόγο που είσαι εκεί, καλό θα ήταν να παραμείνεις εκεί αφού εδώ δεν σε ξέρει ούτε καν ο γιος μου.

Οι αηδίες για τις οποίες πολέμησες, έχουν πια ξεπεραστεί, η σημαία μας γίνεται πλέον ένα πολύ ωραίο παρεό κι εσύ δεν είσαι πλέον τίποτα άλλο από ένα εθνικιστικό, αιμοσταγές κάθαρμα!

Παράτησες οικογένεια και πέντε ανήλικα για να πας να διώξεις από την φιλόξενη Ελλάδα μας τους ξένους κατακτητές, όπως έλεγες. Μπούρδες!!!

Μάθε λοιπόν, ότι αυτοί που πολεμάς έχουν κάνει επενδύσεις κι έχουν σώσει τη χώρα μας!

Οι φιλεύσπλαχνοι γερμανοί αγόρασαν τον ΟΤΕ, οι κινέζοι τα λιμάνια και όχι μόνο, οι άραβες παζαρεύουν τα ναυπηγεία μας (μετά τους γερμανούς), τ’ αδέρφια μας οι τούρκοι μας βοηθάνε να εκμεταλλευτούμε το Αιγαίο, κ.ο.κ…

Σ’ όλα αυτά φυσικά, συνέβαλλαν οι αδέκαστοι πολιτικοί μας ηγέτες (που μάλλον δεν θα γνωρίζεις τους προγόνους τους, επειδή όταν εσύ έφυγες χειμερινές διακοπές, αυτοί ήταν εξόριστοι για το καλό της Πατρίδος μας).

Οι φωτισμένες γραμματείς των υπουργείων Παιδείας, μας απέδειξαν το πόσο ανόητα φερθήκατε όλοι εσείς οι εκκεντρικοί πολεμοχαρείς που πήγατε στα σύνορα να ντουφεκάτε τους καλούς μας γείτονες!  Ευτυχώς, και ο γιος μου αυτή τη μόρφωση λαμβάνει!

Λοιπόν παππού, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά γύρνα πίσω και ζήτα συγνώμη για τα όσα έχεις πράξει!

Εξάλλου, τώρα πια τα σύνορά μας τα φυλάει η FRONTEX, εσύ δεν χρειάζεται να προασπίσεις την ακεραιότητα κανενός πατρίου εδάφους.

Είμαστε ευρωπαίοι τώρα πια παππού!!!

Και να πεις κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αμερικανούς, αυτοί μας δίνουν λεφτά για να ζούμε!

Δεν ξέρω πως θα πορευθείς και τι δουλειά θα κάνεις, οικοδομές πλέον δεν υπάρχουν, σύνταξη δεν παίρνεις με τίποτα, οπότε σε κόβω για κάνα σουξεδάκι στο X Factor  ή ρεζίλι για κάνα ψίχουλο στην Αννίτα!

Τέλος πάντων, έλα πίσω και τα λέμε, εθνικιστικό πολεμοχαρές φασιστόμουτρο!

Ο εγγονός σου
Δημήτρης