Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Pindos Atletico: Μια ραπ προσευχή για τα Βαλκάνια

Δείτε το βιντεοκλίπ «Βαλκάνια» των Pindos Atletico – Ο Mpelafon μιλάει στην ATHENS VOICE για τον drill beat ήχο και την έμπνευση πίσω από τις ρίμες.
Το τελευταίο κομμάτι των Pindos Atletico που φιγούραρε στις μουσικές τάσεις έχει όνομα «Βαλκάνια». Ρίμες από Mpelafon και Thel για την πολύπαθη περιοχή, drill beats, βιντεοκλίπ σε ταράτσες της πόλης και δρόμους της επαρχίας. Γιατί pray for Βαλκάνια;

Pindos Atletico – ΒΑΛΚΑΝΙΑ (Official Music Video)

«Το αγγλικό drill beat του Yetah αντιπροσωπεύει ένα φάσμα του νέου ήχου στην παγκόσμια rap σκηνή και έτσι και σε εμάς δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς είναι και κάτι που από πέρυσι το έχουμε δοκιμάσει γι’ αυτό έχουμε και κάποια ακυκλοφόρητα tracks σε drill beats. Συνδυάζει την κουλτούρα της ανατολικής και δυτικής Ευρώπης πράγμα που γενικότερα στα Βαλκάνια είναι έντονο. Είναι ένα συνονθύλευμα drill ήχου με balkan και slav συμπεριφορά. Γυρίστηκε και επεξεργάστηκε στα Γρεβενά σε κάποια από τα στέκια μας και σε κάποια spot που μόνο στην ελληνική επαρχία και κατ’ επέκταση στην Βαλκανική επαρχία μπορείς να δεις. Το βιντεοκλίπ ανέλαβε ο Λάζαρος Μαντζάνας που επιμελείται τα κλιπ μας. Pray for Βαλκάνια» εξηγεί στην o Mpelafon. Μετάνοια, παράνοια, pray for Βαλκάνια, replay.

https://www.athensvoice.gr/