Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Hμέρες Ραδιοφώνου … * Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

Η πιο έντονη ανάμνηση που έχω ακούγοντας ραδιόφωνο είναι , όταν στο γυμνάσιο ακόμα , άκουσα για πρώτη φορά τη μεταμεσονύκτια εκπομπή του Νούλη . Μαγεία . Η φωνή του Πρίγκιπα Παύλου Σιδηρόπουλου γέμιζε το δωμάτιο και οι ιστορίες του Νούλη όπως πάντα γερές .

Λίγο μετά στο Λύκειο έκανα αναπόφευκτα τη πρώτη δική μου απόπειρα στο ηρωικό κανάλι 5 . Θυμάμαι που έφτιαχνα mixed tapes ( τι ωραία λέξη ) κι έβαζα αμέσως μετά το όνομα μου να ακούγεται η φωνή του Μεγάλου Χάρρυ Κλύν .

Μάκης Λιοσάτος – Δοξάάάστεεεεε μεεεεε …

Η χαζαμάρα τότε πήγαινε σύννεφο . Η επόμενη πιο κοντινή επαφή μου με το αντικείμενο ήταν όταν έπιασα δουλειά στην ηλιόλουστη ΕΡΤ . Εκτός από τη παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής ” Πανδαιμόνιο ” , ασχολήθηκα με αρχισυνταξία , με μουσική επένδυση και με σπικάζ , άλλα μικρόφωνο για να απευθυνθώ ζωντανά σε κόσμο , δεν ξαναέπιασα . Μέχρι που γύρισα στα ηλιόλουστα Γρεβενά . Και φτιάξαμε στο mixfm με το κολητό George Cape ,

” Το Κρίσιμο .. 3χ3 ”

Εκεί έγιναν πολλά καλά κι ωραία . Παρουσιάσαμε πρώτοι τη συντακτική ομάδα της εφημερίδας του 2ου Λυκείου , που λίγο αργότερα βραβεύτηκε απ’τον ίδιο το Πρόεδρο της Δημοκρατίας .

Είχαμε τη τιμή να παρουσιάσουμε πρώτοι το ” 2ο Χτύπημα ” των Σ.Π.Ε. , καθώς και άλλους φίλους Γρεβενιώτες μουσικούς που έπαιξαν live στην εκπομπή .

Άλλα το αποκορύφωμα ήταν η παρτάρα που κάναμε στο Αlmondo , με δύο live μπάντες και ένα απ’τα πιο απογειωτικά djset που ακούστηκε στα Γρεβενά ever .

Και μετά σιωπή ..

Και τώρα πάλι φωνή ..

ΠΡΩΙΝΗ ΦΩΝΗ .

Η δική σας φωνή, Κάθε μέρα από τις 10 το πρωί . Και κάθε δευτέρα βράδυ στις 8 ,

ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ …

Πάμε γερά …!!!

# Στο Ράδιο Γρεβενά 101,5

Δείτε ακόμα