Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Προσευχή ενός μικρού…

ΣΕ παρακαλώ καλέ μου ΘΕΟΥΛΗ.. να με βοηθήσεις να είμαι καλό παιδάκι… να με προστατεύεις ,και βοήθα όλο τον κόσμο νάναι καλα.. και σε παρακαλώ θεέ μου μη βγάζεις στην τηλεόραση ένα κύριο… που τον λένε ΑΝΤΩΝΗ γιατί κάθε φορά που τον βλέπει ο μπαμπάς μου λέει .. ”πες τα λεβέντη μου..” και τότε ο παππούς τον μουντζώνει τον μπαμπά μου, γιατί λέει πως αυτός ο Αντώνης είναι….

 

 

(λέει μια λέξη που η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να πω, γιατί πάω στο σχολείο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ και η δασκάλα λέει να μη λέμε κακά λόγια).. και τότε ο θείος μου που είναι δημόσιος υπάλληλος λέει πως μόνο ένας κύριος χοντρός είναι καλός .. ΒΑΓΓΕΛΗ τον λένε .. και τότε η γιαγιά μου τον μουντζώνει τον θείο μου γιατί η γιαγιά μου ήταν στην ΕΠΟΝ .δεν ξέρω τι είναι αυτό.. αλλά κάθε φορά που το λέει κλαίει ,γιατί λέει .. ”και η Αλέκα σκατά τα κάνανε.”.

Kαι καλά αφού τα κάνανε σκατά γιατί δεν τα καθαρίζουνε για να πάψει να κλαίει η γιαγιά.. και ο ξάδελφός μου που πάει στο πανεπιστήμιο λέει πως .. ”όλοι είναι κλέφτες και πως αυτός θα ψηφίσει ΤΣΙΠΡΑ ” γιατί λέει..” αυτός θα τους πηδήξει όλους . ”τώρα ποιους θα πηδήξει δεν ξέρω.. αλλά τι να πω.. και η άλλη μου ξαδέλφη που ο μπαμπάς της είναι αστυνόμος λέει πως αυτοί ψηφίζουν χρυσή αυγή… μα εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό .. αλλά ο παππούς λέει πως αυτοί είναι φασίστες.. οι φασίστες μάλλον ράτσα σκυλιών πρέπει νάνε, γιατί ο παππούς μου όταν λέει φασίστες βάζει μπροστά και τα κοπρόσκυλα.. ”κοπρόσκυλα φασίστες ” λέει

Kαι η μαμά μου είπε πως θα ψηφίσει Κουβέλη..αλλά ο μπαμπάς μου της είπε πως αν ψηφίσει Κουβέλη να ξεχάσει το κοκό για ένα μήνα.και η μαμά μου είπε ..”σκασίλα μου κάλους θα βγάλει το χέρι σου.. ”θεούλη μου δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν όλα αυτά..στη η μαμά αρέσουν τόσο πολύ τα γλυκά..πως θα μείνει χωρίς γλυκό ένα μήνα ..και τα χέρια του μπαμπά θα βγάλουν κάλους????

Μουρχεται να κλαίω..εγώ πάντως όταν μεγαλώσω ήθελα να γίνω γιατρός.. αλλά τώρα το μετάνιωσα.. θα γίνω Τσοχατζόπουλος . δεν ξέρω τι δουλειά είναι αυτό, αλλά πρέπει να είναι πολύ καλή δουλειά και να βγάζεις πολλά λεφτά γιατί ο μπαμπάς μου λέει. ”κουφάλα Τσοχατζόπουλε τα κονόμησες” .ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ θεέ μου είπα κακιά λέξη .συγχώραμε. μη το πεις του μπαμπά γιατί τώρα που το χέρι του θα έχει βγάλει κάλους, θα πονάω αν με δείρει . . ευχαριστώ θεέ μου ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .. τα φιλιά μου στην Παναγίτσα ……