Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νέα σειρά κοσμημάτων από το www.monadikospiti.gr

To www.monadikospiti.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα που βάζει “λίγο από την παράδοση στο σπίτι μας” εμπλούτισε την συλλογή του από κοσμήματα και μας την παρουσιάζει! Μακριά κολιέ για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις, διακριτικά κρεμαστά για το γραφείο και όλες τις ώρες της ημέρας, παιχνιδιάρικα δαχτυλίδια με ημιπολύτιμες πέτρες είναι κάποιες μόνο από τις προτάσεις του!

Τι γίνεται όταν το παραδοσιακό βελονάκι εισβάλλει στον χώρο των κοσμημάτων; Η απάντηση είναι υπέροχα κοσμήματα πλεγμένα με επιχρυσωμένο ή επάργυρο σύρμα και χαρτί για τις γυναίκες που αναζητούν την κομψότητα αλλά και την πρωτοτυπία.

Το διακριτικό επίχρυσο κρεμαστό “Δεσμοί” εμπνέεται από τους δεσμούς της φύσης που υπάρχουν τριγύρω μας!
https://www.monadikospiti.gr/item/11410/ 

Ενώ το εντυπωσιακό κολιέ με τους 3 επιχρυσωμένους δίσκους και το φίλντισι είναι ιδανικό για βραδινές εντυπωσιακές εξόδους!

https://www.monadikospiti.gr/item/11407/ 

Για κάτι “ενδιάμεσο” υπάρχει και το τριπλό τρίπτυχο κολιέ με επιχρυσωμένο σύρμα που είναι εμπνευσμένο από τις 3 διαστάσεις του σύμπαντος.

https://www.monadikospiti.gr/item/11408/ 

Πολύ όμορφα είναι και τα δαχτυλίδια της σειράς τα οποία προσαρμόζονται στο μέγεθος σας χάρη στο γεγονός ότι είναι πλεγμένα στο χέρι. Όλα είναι διακοσμημένα με ημιπολύτιμες πέτρες όπως τυρκουάζ, lapis lazuli & αμέθυστο! Εσείς πιο προτιμάτε;

https://www.monadikospiti.gr/item/11405/ 

Οι προτάσεις αυτές είναι ενδεικτικές, στο https://www.monadikospiti.gr/search/jewelry/ θα βρείτε περισσότερα κοσμήματα και προτάσεις! Επίσης στα υπάρχοντα σχέδια γίνονται και αλλαγές όπως στο χρώμα του σύρματος ή στις πέτρες φτάνει να μας καλέσετε στο 211-8008795! Και όπως πάντα όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και αποστέλλονται άμεσα σε εσάς σε όμορφες συσκευασίες είτε πρόκειται για δώρα σε τρίτους είτε για δώρα προς τον εαυτό μας!