Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Φέτος του Αγ. Βαλεντίνου, χάρισέ της ένα ιδαίτερο δώρο από το www.monadikospiti.gr!

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει και το www.monadikospiti.gr προτείνει υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα από ιδαίτερα υλικά όπως κουκούλια, μέταλλο “διπλωμένο”, σύρμα και χαρτί.
 
Τα κοσμήματα του www.monadikospiti.gr είναι μικρά έργα τέχνης, με άμεσες αναφορές στην παράδοση, κατασκευασμένα σε μικρά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή: με 3 κλικ μόνο το κολιέ ή το δαχτυλίδι που διάλεξες έρχεται στο σπίτι ή στο γραφείο, συσκευασμένο για δώρο, έτοιμο να το χαρίσεις! Ποιες όμως είναι οι προτάσεις του www.monadikospiti.gr;
 
 
1. Πλεχτό χειροποίητο κόσμημα “τρίπτυχο”
Με επάργυρο σύρμα, ένα εύκολο κρεμαστό που θα αγαπηθεί πολύ!
 
 
 
 
 
2. Μεταξωτό κολιέ “4 βότσαλα”
Από κουκούλια βαμμένα στις αποχρώσεις του ελληνικού καλοκαιριού ένα όμορφο κολιέ που δεν περνάει απαρατήρητο. [https://www.monadikospiti.gr/item/11398/]
 
 
 
3. Maκρύ κολιέ με επίχρυσο μάτι
Ένα εντυπωσιακό κρεμαστό σε ένα υπέροχο χειροποίητο κουτί.
 
 
4. Δαχτυλίδι με λουλούδι από κουκούλι
Ένα χαρούμενο δαχτυλίδι από κουκούλι, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, στα 7 ευρώ!
 
 
Οι γυναίκες αγαπούν τα κοσμήματα και υπάρχει εξήγηση για αυτό! ΄Ενα κόσμημα κάνει την γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή ενώ έχει και διαχρονική αξία! Όλα τα κοσμήματα του www.monadikospiti.gr είναι άμεσα διαθέσιμα, συσκευάζονται όμορφα για δώρα και αποστέλλονται εντός μιας ημέρας στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε!
 
Για περισσότερες προτάσεις, επισκεφτείτε το www.monadikospiti.gr ή καλέστε μας στο 211-8008795 για να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας!