Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σχετικά με την ανακοίνωση υποψηφιότητας της κυρίας Κόγιου

Κυρία Κόγιου ,

διάβασα την ανακοίνωση της υποψηφιότητας σας για τις προσκείμενες βουλευτικές εκλογές και οφείλω να ομολογήσω ότι με εκπλήξατε ειλικρινά «άκρως» θετικά.

Διαπίστωσα επαγγελματισμό  προσγειωμένο στην πραγματικότητα και όχι σε γενικότητες, αόριστες  υποσχέσεις εντυπωσιασμού και «έπεα πτερόεντα»  όπως κατά κόρον συνηθίζουν οι πολιτικοί  του χώρου που διαλέξατε να υπηρετήσετε.

Μου αρέσει πάρα πολύ το commitment σας από το οποίο μπορώ να  αποκομίσω την βεβαιότητα ότι γνωρίζεται πάρα πολύ καλά το έργο και τις ευθύνες που θα κληθείτε να διαχειριστείτε σχετικά με  τα προβλήματα του  νομού μας προς ανεύρεση  λύσεων  με τα εκάστοτε κέντρα αποφάσεων.

Αυτή είναι η καλύτερη προϋπόθεση της επιτυχίας σας ,- μας.

Ειλικρινά τα είπατε απλά και  «σταράτα» όπως συνηθίζουμε να λέμε  χωρίς να κουράσετε τους αναγνώστες σας με μακροσκελείς   αναρτήσεις  πανεπιστημιακού περιεχομένου που ναι μεν εντυπωσιάζουν τον κοινό αναγνώστη, κουράζουν δε και απογοητεύουν  πλήρως τον  ευαισθητοποιημένο – ψαγμένο. 

Κλείνοντας σας εύχομαι έναν καλό προεκλογικό αγώνα με αίσιο τέλος και θα χαρακτηρίσω  τον τρόπο εργασίας σας,  χρησιμοποιώντας την αμερικανική έκφραση :

On the point and not PowerPoint.

Καλή επιτυχία

Αθήνα 22 Απριλίου 23,

Παύλος Κωνσταντινίδης, Μηχανικός MSc,

-Σύμβουλος επιχειρήσεων –