Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παύλος Κωνσταντινίδης: Μόνο τα Γρεβενά έμειναν εκτός προγράμματος Leader!

Συμφωνώ και επαυξάνω  με τις αναφορές του κυρίου Δ. Κουπτσίδη και του κυρίου Κ. Ταταρίδη σχετικά με τον αποκλεισμό του νομού μας από το πρόγραμμα Leader.

Χωρίς να γνωρίζουμε τους ακριβείς λογούς που ο νομός μας έμεινε εκτός του προγράμματος Leader, πράγμα λυπηρό, πρέπει να παραδεχτούμε, συμφωνούμε ότι:

  • Δεν πρέπει να χάνεται καμία ευκαιρία επενδυτικής στήριξης στον ξεχασμένο νομό μας που τόσο ανάγκη την έχει, τόσο για την οικονομία, όσο και για την απασχόληση.
  • Ως κατ’ εξοχή αγροτικός νομός τα Γρεβενά έχει επιτακτική ανάγκη από παρόμοια οικονομικά προγράμματα στήριξής του αγροτικού τομέα πχ Leader, πουδημιουργούν πολλαπλασιαστικά οφέλη.
  • Οι υπεύθυνοι οφείλουν να αναλάβουν την ευθύνη στο μερίδιο που τους ανήκει, έστω και αν αυτή περιορίζεται και μόνο στην παραδοχή της αποτυχίας τους, ή να μας αναφέρουν τις αιτίες, ή και δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ώστε να υπάρξουν διορθωτικές ενέργειες .
  • Να μην αφεθούμε σε παρόμοιες «λογικές» και  επαναληφθούν ξανά τέτοιες αστοχίες στο μέλλον.
  • Τέτοια θέματα που αποβλέπουν στο καλό και την ανάπτυξη  του τόπου  πρέπει να χειρίζονται μεθοδικάκαι  υπερκομματικά και ομαδικά.

Όπως είχα αναφέρει και παλαιοτέρα υπάρχουν ικανά άτομα στην πόλη μας που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παρόμοια και άλλα θέματα  αρκεί να τους το ζητηθεί και να τους διασφαλιστεί ο χώρος δράσης τους από την εκάστοτέ δημοτική Αρχή, η οποία οφείλει  και πρέπει να θέτει τους στόχους κάθε φορά.

 Ενωμένοι πολίτες και συντονισμένοι,  είμαστε πάντα ποιο δυνατοί, αποτελεσματικοί και επωμιζόμαστε από κοινού επιτυχίες και αποτυχίες.

Αρκεί να υπάρχει θέληση και τόλμη από όλους!

 Με εκτίμηση

Παύλος Κωνσταντινίδης , MSc

-Σύμβουλος επιχειρήσεων –