Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

“Παιδικές Χαρές στα Γρεβενά: Ο Δρόμος προς μια Καλύτερη Παιδική Εμπειρία”.

Έχω ξαναγράψει ότι είμαι νέος γονιός και όπως όλοι μας, θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.
Δεν θα αναφερθώ στο τι έχουμε η στο πως είναι η κατάσταση με τις παιδικές χαρές, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι.
Θέλω να εκφράσω την άποψη μου για το τι πρέπει να κάνει άμεσα η νέα δημοτική αρχή δίνοντας προτεραιότητα στις παιδικές χαρές.
Δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά μας.
Δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον των Γρεβενών.

Η επίσκεψη μου σε παιδική χαρά κάποιας άλλης πόλης μου έδωσε το κίνητρο για να γράψω αυτό το άρθρο.
Στα Γρεβενά, δυστυχώς λείπουν παιδικοί χώροι. Πρέπει να φτιάξουμε παιδικές χαρές που όχι μόνο να είναι ασφαλείς, αλλά και να προσφέρουν διασκέδαση και μάθηση.
Τα παιδιά μας χρειάζονται χώρους όπου μπορούν να παίζουν και να μαθαίνουν. Οι παιδικές χαρές είναι σαν το σχολείο της χαράς – βοηθούν τα παιδιά να κάνουν φίλους και να μαθαίνουν νέα πράγματα.

Στα Γρεβενά, δυστυχώς, έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε πολλές, και δεν έχουμε καλές παιδικές χαρές. Είναι καιρός να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να φτιάξουμε χώρους που θα είναι όχι μόνο ασφαλείς, αλλά και πολύ διασκεδαστικοί.
Η λύση είναι στα χέρια μας. Πρέπει να μαζευτούμε, να μιλήσουμε με τον δήμαρχο, τους αντιπεριφερειάρχες, τον Βουλευτή και τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν. Με όλον αυτόν τον κόσμο να συνεργαστούμε και έτσι ίσως μπορέσουμε να φτιάξουμε παιδικούς παραδείσους.

Να θυμόμαστε πάντα ότι οι παιδικές χαρές δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Είναι ο τρόπος μας να επενδύσουμε στο μέλλον, καθώς και να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη χαρά που τους αξίζει.

Κείμενο: Χρήστος Γρίδας (Gridinho)

Δείτε ακόμα