Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οι 108 μνηστήρες της Οικονομίας

Η Ελλάδα, μια χώρα “εθισμένη” σε μύθους, θρύλους, νεράιδες και ξωτικά…. Περίεργες ιστορίες, απίθανες μυθοπλασίες και μυστικιστές . Είναι ένα ταξίδι, στην στοιχειωμένη Ελλάδα, αυτή που με δόξα και τιμή σε ήρωες, με ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη…. Παραδομένη στο έργο του Σαλλούστιου “Περί Θεών και Κόσμου”… Τέτοιοι μύθοι ταιριάζουν μόνο σε θρησκευτικές μυήσεις(;) Ταιριάζουν και σε οικονομικές μυήσεις… αποδεδειγμένο πλέον!!!!

 

Ποιοι;     Οι μεγάλοι προδότες…..

Πότε;      Πίσω…. στο δραματικό για τη χώρα μας έτος του 2010….

Γιατί;       Γιατί “λεφτά υπάρχουν”…..

Ήταν η χώρα μας αυτή που αρνήθηκε τη διέξοδο(;) Με δυνατότητες διαπραγμάτευσης, με εναλλακτικές πηγές δανεισμού, σαν άλλη Πηνελόπη που περιμένει να επιστρέψει από το ταξίδι του ο μυθικός Οδυσσέας. Ήταν οι 108 μνηστήρες που γλένταγαν, χόρευαν και μεθούσαν γύρω από την πιστή και αφοσιωμένη “Πηνελόπη”. Ήταν έξυπνη, συνετή, πιστή στον άντρα της και αφοσιωμένη στο γιο της….

 Και σκάει… η νέα οικονομική κρίση!!! Και εμείς ψάχνουμε να μάθουμε γι΄αυτήν, ποιά είναι, τι θέλει και ο μύθος(;): “Η καθημερινή προπαγάνδα”. Και για όλα φταίει το σάπιο δημόσιο σύστημα της χώρας μας, η δύσκαμπτη γραφειοκρατική λειτουργία, οι τεμπέληδες και όχι οι προδότες. Αυτοί, εκείνοι που βλέπουμε, ακούμε και χορεύουν, πίνουν και γλεντούν πάνω από τα κουφάρια μας. Αναπνέουμε… ακόμα αναπνέουμε….. Οι μεγάλοι προδότες, παραδώσαν τα κλειδιά της χώρας μας, σε κάθε “ξωτικό” και στοιχειώνει τις ζωές μας, είναι το ταξίδι της στοιχειωμένης Ελλάδας…..

Είναι 108 και είναι μνηστήρες….

Είναι μύθος ή είναι θρύλος (;)….

 

Νούλα Χρυσοχοΐδου

BA of Accounting-BA of Finance

MsC in Banking

bankauthors.blogspot.com