Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αφύπνιση και αντεπίθεση ΤΩΡΑ, από όλους τους πολίτες.

Πριν είναι πλέον αργά για όλους μας.

του Πετρόπουλου Εμμανουήλ

Η κυβέρνηση δεν μας λέει, πως μέσα στα νέα μέτρα που πρόκειται να ψηφίσει και που δήθεν διαφωνούν για προεκλογικούς λόγους, είναι, ότι η Γερμανική κυβέρνηση πιέζει την “υποχρεωτική” πρόσληψη εξωτερικών εμπειρογνωμόνων για να βοηθήσει τη συλλογή των φόρων, την καταπολέμηση της διαφθοράς και την ιδιωτικοποίηση των κρατικών υπηρεσιών, καθώς και…

την πλήρη ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης, όπως αυτό έχει γίνει μερικώς από τεχνοκράτες όπως ο Παπαδήμας και Στουρνάρας.

 

Η χώρα μας, παραδίδεται και εξ ολοκλήρου στις ξένες δυνάμεις.

 

Προωθούν μέσο των δημοσκοπικών εταιρειών την κοινή γνώμη στα πολιτικά άκρα, δηλαδή, προς το ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α.

Στοχεύοντας το πατριωτικό ένστικτο στους Έλληνες, ή καλύτερη διαφήμιση για τη Χρυσή Αυγή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η χώρα μας έχει αρχίσει να ζει στιγμές του ’32 της Γερμανίας, με Τάγματα Εφόδου, μόνο που οι Εβραίους αντικαταστάθηκαν από λαθρομετανάστες.

 

 Στόχους τους για την απόκτηση του ορυκτού μας πλούτου και όχι μόνο, είναι η εμπλοκή της χώρας μας σε έναν εμφύλιο πόλεμο, όπως άλλωστε μας έχουν διδάξει κατά το παρελθόν με Αφρικανικές χώρες.

 

Χρησιμοποιούν ακόμη και ανθρώπους της εκκλησίας ΑΕ, που δήθεν προφητεύουν όπως «θα σα βάλουν δυσβάσταχτους φόρους», και ποιος νοήμων που σέβεται τον εαυτό του, θα πιστέψει τέτοιου είδους συνωμοτικά λεγόμενα;

 

Τον εξαναγκασμό των κατοίκων νησιών κάτω των 150, με μη προμήθευση βασικών  αναγκών διαβίωσης ώστε να μετεγκατασταθούν και να παραχωρηθούν τα νησιά σε ξένα συμφέροντα για εκατό χρόνια (;).

 

Την άδικη φορολόγηση των οικογενειών με στόχο την περιουσία τους. Αν μια οικογένεια κλήθηκε φέτος με την εκκαθάριση της φορολογικής της δήλωσης, να πληρώσει 3.500 ευρώ, του χρόνου με την ακύρωση των φοροαπαλλαγών, πόσο θα κληθεί να πληρώσει; Αν έχει αδυνατήσει να πληρώσει τους φετινούς φόρους, πόσα θα χρωστά του χρόνου; Να μην πω αν χρωστά και από πέρσι την έκτακτη εισφορά.! Ξαφνικά, από το πουθενά, χρωστά κανείς στο κράτος και με τον κίνδυνο κατάσχεσης της περιουσίας του δίχως να ξέρει το πραγματικό, ΓΙΑΤΙ;!!

 

Όλα έχουν καταρρεύσει για ιδιωτικά συμφέροντα. Υγεία, Παιδεία, Ενέργεια. Καμία, μα καμία χώρα, νοήμων, δεν ξεπουλά την ενέργειά της, ούτε σε ιδιώτη αλλά ούτε και σε ξένο, όπως έκανε κατά το παρελθόν με τις δημόσιες τηλεπικοινωνίες.

Επιστρέφουμε στο χρόνο πίσω, κατά το 1950-52, που το ηλεκτρικό ρεύμα ήταν σε ιδιώτες και πληρωνόταν αδρά η παροχή του. Το ίδιο έχει ήδη αρχίσει και συμβαίνει και σήμερα, με πρώτη αποκορύφωση την άνοιξη και μάλιστα διαφημίζεται τόσο πολύ από την ΔΕΗ ο νέος λογαριασμός λες και έχει ανταγωνιστή.!!

 

Οι λαθρομετανάστες που έχουν εισέλθει στην χώρα μας, είναι μια ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να σκάσει. Κάποιος ρασοφόρος θα έλεγε πως είναι και πάλι θέλημα θεού, ο λαός μας να σκλαβωθεί κάτω από το πέπλο του Ισλάμ. Οι Αριστεροί στις χώρες μέλη της Ε.Ε. και συγκεκριμένα της Γαλλίας, ψηφίζουν νόμους υπέρ Ισλαμιστών. Γαλλικές πόλεις έχουν γίνει καθαρά Ισλαμικές. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προσφάτως στην σελίδα της στο Facebook, δήλωσε για μια επερχόμενη Αραβική Άνοιξη εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φυσικά οι αντιδράσεις των αναγνωστών ήσαν άμεσες και «υβριστικές».

 Ξενοφοβία, θα το χαρακτήριζαν οι Αριστεροί. Όχι φυσικά, άλλωστε, για την επίτευξη του στόχου, μόνο αυτό ξέρουν να λένε.

 

Ο Αϊνστάιν είπε, «δεν ξέρω με τι όπλα θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αλλά ο τέταρτος θα είναι με τόξα και βέλη».

Σε απάντησή του λοιπόν, του λέω τούτο: « Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι θρησκευτικός πόλεμος και αν στον τέταρτο θα είναι με τόξα και βέλη, τότε, το παρελθόν μας είναι το μέλλον μας».

 

Ζούμε, μια, νέα Γενοκτονία.

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση αυτό και να αντιδράσουμε άμεσα.

Αν δεν αντιδράσουμε, θα δούμε τα παιδιά μας να υποφέρουν.

 

Όλοι τους βαδίζουν βάση σχεδίου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Δημόσιο Νομισματικό Ταμείο, Γερμανική κυβέρνηση, Ελληνική κυβέρνηση, Εκκλησία ΑΕ.

 

Κλείνοντας, επιβάλλεται πλέον σε βαθμό υψίστης προτεραιότητας, ενωμένοι να εκδιώξουμε τον ζυγό που προσπαθούν να μας επιβάλουν. 

Μην περιμένετε αυτό να γίνει, με δημοκρατικούς χειρισμούς.

 

Λυπάμαι.

Καλή μας τύχη.

 

Πετρόπουλος Εμμανουήλ

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων