Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΘΑΡΑ… ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

του Γιάννη Νούσια

 

Μετά από τόσους μήνες της Κυβέρνησης, έχουμε τα ίδια χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή για το λαό. Συνεχίζεται το Μνημόνιο με πιο σκληρά μέτρα και πάλι την πληρώνουν οι χαμηλές κοινωνικές τάξεις του λαού μας. Χωρίς καμία μέριμνα για τους πολίτες που τα βγάζουνε δύσκολα. Με ανέργους να αυξάνονται, με επαγγελματίες να είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Προς όλα τα πολιτικά κόμματα. Ψηφίστε επιτέλους το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, απλώστε ένα…

κοινωνικό δίχτυ και να ύπαρξη κοινωνική συνοχή διότι η έκρηξη πλησιάζει.

Βάλτε επιτέλους τέλος στην αγωνία του κόσμου, δώστε ελπίδα. Με επιθετική εξωτερική πολιτική για όλα τα ανοιχτά εθνικά θέματα.: Αιγαίο, εναέριος χώρος, οικονομικές θαλάσσιες ζώνες. Με ανοιχτό θέμα το Μακεδονικό χωρίς όμως γεωγραφικούς προσδιορισμούς και διάφορες ανοησίες που ακούμε. Απέναντι στο ψευτοκράτος των Σκοπίων. Κύριοι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν χαρίζεται, αλλιώς εθνικά θα είστε επικίνδυνοι και θα κατηγορηθείτε για εσχάτη προδοσία. Επιθετική πολιτική για την κατεχόμενη Κύπρο που την προδώσανε οι σάπιοι και Γκραικύλοι της Χούντας. Να δοθεί άμεση λύση.

Δώστε πόρους στις Περιφέρειες και ειδικά στους Δήμους για κοινωνικές δομές διότι έχουν άμεση επαφή με τον λαό και γνωρίζουν τα προβλήματα. Δεν μπορεί να έχουμε μαθητές σε ασιτία, ανθρώπους που δεν έχουν για τα καθημερινά, πολίτες στα όρια της επιβίωσης. Αν δεν μπορείτε δώστε την παραίτησή σας.

Αν δεν μπορείτε αδειάστε μας την γωνιά, αλλιώς ο κόσμος θα σας πάρει με τις πέτρες. Υπάρχουν άξιοι να αναλάβουν την τύχη της Χώρας.

Η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε.

 

 ΓΙΑΝΗΣ ΝΟΥΣΙΑΣ

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ