Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανοίγει ο δρόμος για την επέκταση των Γρεβενών, αίσιο τέλος στο πολυπόθητο σχέδιο πόλεως.

(Σχόλιο αναγνώστη)

Ο Δήμος Γρεβενών μετά και την ολοκλήρωση των προσφύγων κατά της Απόφασης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, προχωρεί στο επόμενο βήμα της μεταγραφής της, στο κτηματολογικό Γραφείο Γρεβενών.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17ης Οκτωβρίου 2012 αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και την Αναπτυξιακή Γρεβενών ΑΝΓΡΕ, για την μεταγραφή της μελέτης

Πράξης Εφαρμογής Επέκτασης σχεδίου πόλεως Δήμου Γρεβενών στο κτηματολογικό Γραφείο Γρεβενών.

Με την ως άνω απόφαση του δημοτικού συμβούλιου, την οποία ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ καταψήφισαν ….τρείς δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, ο δήμος θα κερδίσει το χαμένο χρόνο αναφορικά με την Πράξη Εφαρμογής στην περιοχή επέκτασης της πόλης των Γρεβενών.

Αυτό θα επιτευχθεί όπως ορθά ανέφερε ο Δήμαρχος κατά τη συζήτηση του θέματος, με την ενασχόληση όλων των τοπικών μηχανικών στην ως άνω μελέτη της μεταγραφής.

Έτσι και η τοπική κοινωνία θα τονωθεί και γρήγορα θα τελειώσει η ταυτοποίηση του, το ποθούμενο από όλους τους Γρεβενιώτες «σχέδιο πόλεως».

Ακόμη όμως «ηχεί» στα αυτιά μου το ΟΧΙ, των τριών δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, για δικούς τους αδιευκρίνιστους λόγους, προς τους Συμπολίτες μας.

Ένας πολίτης των Γρεβενών

Γεώργιος. Γ.