Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σχετικά με το ενδεχόμενο κατασκευής διοδίων στον κόμβο των Μαυραναίων

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. προγραμματίζει την κατασκευή διοδίων μετά τον κόμβο Μαυραναίων (Βενέτικος ποταμός) στην κατεύθυνση προς τα Γιάννενα, χωρίς να ενημερωθούν οι τοπικοί φορείς των Γρεβενών . 

Δημιουργείται πλέον  ασφυκτική κατάσταση για την πόλη των Γρεβενών και αξεπέραστα προβλήματα στην τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες, αφού πλέον η κίνηση προς τους παραδοσιακά ορεινούς τουριστικούς προορισμούς…

γίνεται αποκλειστικά μέσω της Εγνατίας, χωρίς οι επισκέπτες να περνούν από την πόλη προσδίδοντας μια υποτυπώδη τουριστική κίνηση.  
Πρέπει άμεσα να αντιδράσουμε για την κατασκευή διοδίων στο Βενέτικο ποταμό. Αν και είμαστε καταρχήν στην κατασκευή νέων διοδίων και την αφαίμαξη του εισοδήματος των συμπολιτών μας, σε περίπτωση που κατασκευαστούν τα νέα διόδια (που μάλλον υπάρχει ήδη ειλημμένη απόφαση), αυτά να κατασκευαστούν μεταξύ των κόμβων ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓΡΕΒΕΝΑ και κόμβου των Μαυραναίων, ώστε οι επισκέπτες αναγκαστικά να περνούν μέσα από την πόλη, προσφέροντας ελάχιστα στο εισόδημα των επαγγελματιών που 4 χρόνια τώρα υποφέρουν κυριολεκτικά.
 
Χρήστος Τσιαρσιώτης
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Τέως Αντιπρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών