Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.

(του Γιάννη Νούσια)
Στις 17 Ιουνίου ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή για κυβέρνηση συνεργασίας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος βάζοντας πάνω από το προσωπικό και κομματικό συμφέρον και μόνον, το εθνικό συμφέρον της χώρας είπε το ναι στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας παίρνοντας φυσικά ένα μεγάλο ρίσκο για την παράταξη.
Αν και είναι νωρίς να κρίνουμε αυτή την συνεργασία, δυστυχώς τα πρώτα σημάδια δεν είναι θετικά, όπως φαίνεται δεν βγαίνει…

αυτή η πολιτική του μνημονίου.
Πρώτα δείγματα η πώληση της αγροτικής τράπεζας. χωρίς καμία νομοθετική ρύθμιση για τους εργαζόμενους. Εδώ και τώρα το κίνημά μας πρέπει να λάβει αυτή την πρωτοβουλία, δεύτερον να μη βάλει την υπογραφή για μείωση των αγροτικών συντάξεων, τρίτον άμεσα φροντίδα για τις χαμηλές κοινωνικές τάξεις, ιδιαίτερα για τους ανέργους. Αλλιώς είναι ώρα να φεύγει από την κυβέρνηση, αρκετά πλήρωσε η δημοκρατική παράταξη τα λάθη του παρελθόντος.
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στις τελευταίες εκλογές για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών. Στις πιο δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις για το κόμμα μας που μπορέσαμε και αντέξαμε ανάμεσα από τα δεξιοαριστερά χτυπήματα και την φθηνή προπαγάνδα. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους του κινήματος στο νομό μας που μαζί δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα με πολύ λίγους συντρόφους και αντέξαμε.
Όσο για όλους τους πρώην συντρόφους που μαζί δώσαμε τόσων χρόνων αγώνες και για διάφορους λόγους επέλεξαν άλλους πολιτικούς χώρους πολύ σύντομα οι δρόμοι μας θα ανταμωθούν ξανά αφήνοντας όμως το κίνημα τους δεξιούς πειραματισμούς κατεβάζοντας ένα καινούργιο μανιφέστο με καθαρά κεντροαριστερή πολιτική να επανέλθει στις ρίζες του. Τώρα προτού είναι αργά.
Τέλος για τους πρώην βουλευτές πολιτευτές τους λεγόμενους «κωλοτούμπες», που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, αυτοί που πρόδωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου οι βολεμένοι, αυτό το σαράκι που πλήρωσε η παράταξή μας και με τον καινούργιο πρόεδρο έγιναν οι «καρεκλάτοι» αγωνιστές να ξέρουν ότι την προδοσία την αγάπησαν πολλοί τον προδότη κανείς. Η πόρτα έχει κλείσει οριστικά για όλους αυτούς τους σάπιους και για να το πω λαϊκά «αι σιχτίρ».

ΝΟΥΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ