Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Ιούδας πάντα φιλάει υπέροχα…

Σύνηθες φαινόμενο στην πολιτική ζωή της χώρας μας, είναι οι (λεγόμενοι από κάποιους κωλοτούμπες) πολιτικοί που με μεγάλη ευκολία μεταπηδούν από το ένα πολιτικό κόμμα στο άλλο …

Την δόξα τους, ζήλεψαν και τοπικοί αιρετοί, που με περίσσια χάρη μεταπηδούν από τον έναν συνδυασμό στον άλλον…

Πολιτικοί με περίσσια αγάπη και αγωνία για τον τόπο τους, που μόλις πριν λίγα χρόνια, ζητούσαν…

την ψήφο μας , ΟΧΙ για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα μικρά ή μεγάλα προσωπικά τους συμφέροντα αλλά για το δικό μας καλό… το καλό του τόπου μας.

Πολιτικοί, που τον τότε πολιτικό τους αντίπαλο, τον χαρακτήριζαν ως «λαμόγιο», τονίζοντας παράλληλα τα μύρια κακά που είχε κάνει ή θα κάνει, στην τοπική κοινωνία και άλλα πολλά…. Οι ίδιοι πολιτικοί, σε λίγο καιρό, θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα μας, θα ζητήσουν ξανά την ψήφο μας και θα μας παρουσιάσουν το τότε «λαμόγιο» σαν σωτήρα και τον μέχρι εχθές σωτήρα, ως «λαμόγιο»…

Τι έγινε; Τόσο εύκολα ένα «λαμόγιο», αναγεννιέται, αλλάζει και γίνετε σωτήρας; Ή μήπως στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος κάποιων (πολιτικών;;) τα πάντα είναι δυνατά, αρκεί να ικανοποιηθεί κάθε μικρό ή μεγάλο ρουσφέτι αυτών και των ημετέρων τους; Κάποιοι μιλούν για πολιτικούς «επί χρήμασι» … προσωπικά δεν θα ήθελα να πιστέψω κάτι τέτοιο!! Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές είναι η ευκαιρία μας!

Είναι η ευκαιρία να δείξουμε, σε τέτοιους «πολιτικούς» ότι, δεν περνούν οι «κωλοτούμπες» τους, δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν, δεν μπορούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!!!

 

 

anapodoi.blogspot.gr/