Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αλλάζουν οι συσχετισμοί για τις Ευρωεκλογές – Υποψήφιοι με σταυρό και από τη Δυτική Μακεδονία

(του Μιχάλη Αγραφιώτη)

Έντονες συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου για την μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζουν για τις Ευρωεκλογές και θα αλλάξει το πολιτικό τοπίο. Οι Ευρωβουλευτές θα εκλέγονται με σταυρό προτίμησης και θα τοποθετηθούν άτομα από όλη τη χώρα, αναλογικά τουλάχιστον τρεις και από τη Δυτική Μακεδονία αλλάζοντας τους συσχετισμούς…

σε κόμματα, ποσοστά αλλά και προσωπικές επιλογές. 

 

 

Την ώρα που στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ υπάρχει πληθώρα στελεχών που είναι εφ’ όπλου λόγχης για να διεκδικήσουν μια θέση όχι μόνο στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά και στο Εθνικό κοινοβούλιο, έχοντας μια σεβαστή αναγνωρισιμότητα, τα υπόλοιπα κόμματα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στελέχωσης ακόμη και σε βασικές θέσεις, ενώ η πλειοψηφία των στελεχών είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό.

 

Για τη Δυτική Μακεδονία στελέχη που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν χιλιάδες σταυρούς στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα θα ήταν από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Αντωνιάδης από τη Φλώρινα, υποψήφιος Ευρωβουλευτής και το 2009, ή ο γνωστός Γιατρός και εκτός Δυτικής Μακεδονίας , Σάκης Κοσματόπουλος. Από το ΠΑΣΟΚ μια υποψηφιότητα που θα μπορούσε να ήταν επιτυχημένη θα ήταν του Πάρι Κουκουλόπουλου, ενώ από την πλευρά των υπολοίπων κομμάτων, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα έχει η Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή.

 

Ένα στοίχημα για την περιοχή θα ήταν να συσπειρωθούν χιλιάδες σταυροί και να διεκδικήσουν να εκλεγεί ένας Ευρωβουλευτής που να προέρχεται από την περιοχή.