Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επι”διδυμίτις”!

επίθεση στους δίδυμους πύργους11 χρόνια πέρασαν από την ισλαμική επίθεση στους δίδυμους πύργους, το υποτιθέμενο σύμβολο του Δυτικού καπιταλισμού!
Μια επίθεση που άλλαξε τον κόσμο, την κοινωνία, την οικονομία, τις διεθνείς σχέσεις και έβαλε βίαια στην καθημερινότητα τον ΦΌΒΟ !
Η τρομοκρατία εισέβαλε για τα καλά στη ζωή μας.
Η τρομολαγνεία μας ταλαιπώρησε αρκετά στην Ολυμπιάδα του 2004 !
Πολεμικές εκστρατείες ακολούθησαν σε “ε υαίσθητες” περιοχές του κόσμου, με πρόσχημα την καταπολέμησή της!

Σήμερα πολλοί από τους πρωταγωνιστές με κορυφαίο τον εμπνευστή(;) της φρικτής επίθεσης, τον Μπίν Λάντεν, έχουν λάβει τα επίχειρα των πράξεών τους και δεν βρίσκονται στη ζωή!
Εκτός από τα χιλιάδες αθώα θύματα της επίθεσης και των πολέμων που ακολούθησαν, 1000 πολίτες της Νέας Υόρκης έχασαν τη ζωή τους από την εισπνοή τοξικών αερίων και σκόνης. Ανάμεσά τους πολλοί εθελοντές διασώστες και πυροσβέστες!
Προβλήματα όμως, δεν έχουμε μόνο εμείς οι Έλληνες, αλλά και οι απλοί κάτοικοι της υπερδύναμης!
Χιλιάδες είναι και οι ασθενείς από τις αιτίες αυτές, που σήμερα με απόφαση της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης και του προέδρου Ομπάμα θα έχουν δωρεάν περίθαλψη!
Ο αγώνας τους και του Μάικλ Μούρ δικαιώνεται…
Ας είναι καλά η Κούβα και οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές!
11 χρόνια μετά στο σημείο μηδέν το μνημείο των πεσόντων παραμένει ημιτελές λόγω…. έλλειψης χρηματοδότησης και εγείρει διενέξεις με την ως τώρα χρήση του χώρου καθώς και με την διαφαινόμενη κατασκευή ισλαμικού τεμένους παραδίπλα!
Η ελληνική εκκλησία του Αγίου Νικολάου ελπίζει να λάβει ξανά την θέση της στο χώρο.
Ο Αραβικός ισλαμικός κόσμος μετά την “Αραβική Άνοιξη” είναι έτοιμος να εισβάλει στο σύστημα διανομής κερδών με την Δύση!
Για το δίκαιο της διανομής , ουδεν σχόλιο!
11 χρόνια μετά ο φόβος θα είναι πάντα παρών στη ζωή όλων μας σε τούτο τον πλανήτη με τις πιο αποδοτικές μορφές του!

Δημήτρης Ψευτογκάς

Δείτε ακόμα