Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Καμμία Κολυμβήθρα του Σιλωάμ δεν θα ξεπλύνει εκείνους που καλλιέργησαν τις συνθήκες για να γιγαντωθεί το “κτήνος”

Γράφει ο Μαγια

Τι άλλο θα δούμε; Μέχρι που θα φθάσει η παράνοια;

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ να πλειοδοτούν σε αντιφασιστική υστερία και να συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποιο κρατάει πιο ψηλά το λάβαρο του «αντιναζισμού»!

Στο Μαξίμου και τη ΝΔ να επιχαίρουν για τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και να εμφανίζονται ως…

εξολοθρευτές του φασισμού και εγγυητές της δημοκρατικής νομιμότητας!

Η δήλωση ενός ανθρώπου της Εκκλησίας, ενός πνευματικού ανθρώπου, όχι πολιτικού, του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου, που από 
καιρό έχει σημάνει συναγερμό στους πιστούς για το ρόλο τη Χρυσής Αυγής, αποτελεί ηχηρό ράπισμα σε όλους αυτούς που κατά συρροήν και κατ΄εξακολούθησιν προσβάλουν τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού, ποντάροντας στην κοντή μνήμη για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη λεηλασία της Πατρίδας:
«Άργησε η πολιτική ηγεσία να αντιληφθεί τι είναι η Χρυσή Αυγή ή σιώπησε εν γνώσει της, έχοντας άλλες σκέψεις στο πίσω μέρος του εγκεφάλου της;

Αν άργησε, τότε είναι επικίνδυνη για τον τόπο λόγω αδυναμίας και ανικανότητος να συλλάβει την κρισιμότητα των στιγμών και να αξιολογήσει τα δεδομένα. Αν σιώπησε ένοχα γιατί νόμιζε ότι μπορεί να διαχειρισθεί το πρόβλημα, τότε θυσιάζει την πατρίδα στα πολιτικά της παιγνίδια.
Έπρεπε να φθάσουμε στο αίμα για να καταθέσει ο Υπουργός όσα κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου; Αυτά δεν ήταν γνωστά; δεν ήταν δεδομένα; καθ’ εαυτά δεν συνιστούσαν αδικήματα; είχαν αντιμετωπισθεί σαν αδικήματα; Αυτά δεν έδειχναν ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση; Τις ορδές των βαρβάρων δεν τις έβλεπαν; Τις εικόνες των σύγχρονων ΕΣ-ΕΣ που γυρνούσαν στους δρόμους για να τρομάξουν τους Έλληνες δεν τις είχαν δει; Αυτές οι εμφανίσεις οι ομαδικές και ο τρόπος τους, δεν πιστοποιούσαν ότι πρόκειται για παραστρατιωτική οργάνωση. Η διαφαινομένη αποφασιστικότητα του Υπουργού και της Πολιτείας θα έχει συνέχεια και συνέπεια η είναι ένα πυροτέχνημα λόγω του εκτάκτου των γεγονότων;
Βλέπετε δεν μας έχει πείσει η πολιτική ηγεσία ότι μπορούμε να της έχουμε εμπιστοσύνη. Πόσες φορές ακούσαμε από υπεύθυνα, υποτίθεται, πολιτικά χείλη ότι «το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο», αλλά αυτό δεν ακούμπησε ούτε το δέρμα;»
Γνώριζαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει ότι δρα ως τέτοια από το 1987. Κι όμως την άφηναν να κινείται ανενόχλητη. Να σκοτώνει, να δέρνει, να χαρακώνει, να απειλεί, να εκβιάζει. Της έδωσαν χρόνο να απλώσει ρίζες στην ελληνική κοινωνία, να μολύνει τα νέα παιδιά που στρατολογούσε στα σχολεία, να μαζέψει όπλα, να εκπαιδεύσει τα τάγματα εφόδου, να διεισδύσει στο στρατό και την αστυνομία.
Αποκαλυπτική η δήλωση Δένδια, ότι «οι έρευνες θα προχωρήσουν με εντολή Σαμαρά»! Αλήθεια, τι σόι κράτος δικαίου είναι αυτό που για να λειτουργήσει χρειάζεται εντολή του Πρωθυπουργού; Και γιατί τόσο καιρό δεν την έδινε, δηλαδή;
Ο δε υπουργός Δικαιοσύνης το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ότι «θα έχουν δίκαιη δίκη»! Υπάρχουν και μη δίκαιες δίκες στη Δημοκρατία ή μήπως ήθελε να τους παρηγορήσει;…

Η Χρυσή Αυγή, όταν εντάθηκαν οι διεθνείς αντιδράσεις, έδωσε στο… πιάτο, μέσω της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, την αφορμή στη Νέα Δημοκρατία να κηρύξει χωρίς κόστος τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» για τη δημοσκοπική και πολιτική εξαέρωση της ναζιστικής οργάνωσης.

Το συστημικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε άριστα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αποπροσανατόλισε για άλλη μια φορά τους πολίτες, από τα νέα μέτρα στα οποία επιμένει η Μέρκελ και τα οποία έχουν σαν στόχο να ολοκληρώσουν το νεοφιλελεύθερο πείραμα στην Ελλάδα.
Ωστόσο, ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε ο Αχελώος μπορεί να ξεπλύνει εκείνους που καλλιέργησαν τις συνθήκες για να γιγαντωθεί το κτήνος. Αν η Χρυσή Αυγή γίνει Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, κολυμβήθρα γεμάτη αίμα, ο εφιάλτης του φασισμού θα επανέλθει δριμύτερος.
Ο Σαμαράς δεν μπορεί να κερδοσκοπήσει ως τιμωρός του νεοναζιστικού μορφώματος, διότι η κυβέρνησή του το ανέχθηκε και υπέθαλψε ιδεολογικοπολιτικές εξισώσεις που “ξέπλεναν” τον ναζισμό. Γι’ αυτό υπήρξε αντίδραση του φιλελεύθερου τμήματος της Ν.Δ. και της ευρύτερης δημοκρατικής κοινής γνώμης.
Σημαντικό το γεγονός της σύλληψης των φυρερίσκων της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν αρκεί. Αλλωστε ο φασισμός δεν φυλακίζεται, ξερριζώνεται! Η δικαστική έρευνα από εδώ και πέρα επιβάλλεται να είναι το ίδιο δυναμική και να εστιάσει στα κρίσιμα και ανοικτά ζητήματα:
Πρώτον, να αποκαλυφθούν, πάση θυσία, όλοι οι συνεργάτες αυτής της εγκληματικής οργάνωσης μέσα στο κράτος και
Δεύτερον, να εντοπιστούν όλες οι πηγές χρηματοδότησής της, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, γιατί αυτό θα οδηγήσει στα συμφέροντα που την έθρεψαν και τη στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Κοντολογίς. Ο νεοναζιστικός κίνδυνος θα αποσοβηθεί μόνο εάν αρχίσουν να αίρονται οι δυσμενείς επιπτώσεις της κρίσης, η ανεργία, η ύφεση, η ανασφάλεια.

 

 

http://olympia.gr