Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έλεος βρε παιδιά……

Ακούμε τον τελευταίο καιρό από τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες για φοιτητική εστία που πρόκειται να γίνει στο πρώην Νοσοκομείο μας ή κάπου αλλού και που τα τελευταία χρόνια συνεχώς επαναλαμβάνεται χωρίς όμως να υπάρξει η παραμικρή κίνηση για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου, κάτι που τέθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθν. Οικονομίας κ. Παπαθανάση.
Προχθές όμως, ήλθε η απάντηση από τον ίδιο τον Υπουργό για 75 εκατομμύρια ευρώ για την Δυτική Μακεδονία, προκειμένου να κατασκευασθούν φοιτητικές εστίες στην Κοζάνη, την Πτολεμαϊδα, στην Φλώρινα, την Καστοριά και Συνεδριακό κέντρο στην υπό ανέγερση Πανεπιστημιούπολη της Κοζάνης, με τα Γρεβενά δυστυχώς για ακόμα μία φορά, απόντα.
Παιδιά παρατήστε τα, δεν είστε για αυτήν την δουλειά!! Είναι κρίμα και άδικο και δυστυχώς τα φαινόμενα αυτά τα βιώνουμε διαρκώς τα τελευταία χρόνια.
Και μια ακόμα λεπτομέρεια για την Υφυπουργό κ. Μακρή, κόρη ενός εξαίρετου πολιτικού, που προσωπικά έχω γνωρίσει, όταν ήμουν φοιτητής, η οποία επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό σχολείο στο οποίο φοίτησε, με την συγκίνηση να την καταβάλει.
Από τον Δήμο δεν βρέθηκε κανείς, βρε παιδιά, να της πει πως καλή η συγκίνηση σας κυρία Υπουργέ, αλλά καλύτερη θα ήταν μια οικονομική ενίσχυση του σχολείου για τις ελλείψεις που έχει;
Δυστυχώς, όμως, μας έμεινε μόνο η συγκίνηση…..

Mετά τιμής,
Ταταρίδης Κυριάκος
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Γρεβενών