Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Οικονομικοί εγκληματίες

Του Πετρόπουλου Εμμανουήλ

 

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο ενιαίο νόμισμα, η ελληνική οικονομία υπέστη υποτίμηση το λιγότερο 50%. Για ποιά κρίση λοιπόν μιλάμε πως δημιουργήθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια;

Η κρίση προϋπήρχε και φρόντισαν να την καλύψουν με την χορήγηση δανείων και την εισροή μαύρου χρήματος..

στην αγορά, διότι, ποτέ κανείς δεν μας είπε, από που προήλθε όλο αυτό το χρήμα και το οποίο χορηγήθηκε σε πάσης φύσεως τραπεζικών δανείων και καρτών. Πως λοιπόν βρέθηκαν με χρήμα τα τραπεζικά καταστήματα όταν για την ισοτιμία των νομισμάτων -δραχμής έναντι ευρώ- η ελληνική οικονομία υπέστη υποτίμηση; Ήταν θέμα χρόνου να σκάσει η φούσκα της ελληνικής οικονομίας και αυτό μας κάνει βέβαιους να πιστεύουμε πως εδόθησαν όντως ψευδή στοιχεία για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Και δεν μας φτάνουν όλα αυτά, σκλαβώνουν την χώρα μας και το μέλλον το παιδιών μας, και, φυσικά και μας τους ίδιους με μνημόνια που τους επιβάλλει η Γερμανο-ελεγχόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, που πίσω από όλα αυτά να κρύβονται γαλαζοαίματοι ώστε να εισέλθουν μετά την απόλυτη αποτυχία των πολιτικών συστημάτων και πάλι στο έδρανο της εξουσίας και να αναβιώσει η δόξα της βασιλευόμενης μοναρχίας. Και όλα αυτά, για να σωθούν δήθεν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες) οι οποίες και έχουν την απόλυτη ευθύνη της κατάστασης των οικονομιών του κόσμου και των παράπλευρων απωλειών που δημιούργησαν.

Ζούμε σε οικονομική υποτίμηση πάνω από μια δεκαετία και στην οποία κάποιοι έχουν πλουτίσει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση λοιπόν, μας χρωστά χρήματα, δεν της χρωστάμε. Όλα αυτά τα χρόνια ταΐσαμε τις κοιλιές όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, των αδιάφθορων χωρών πλην της Ελλάδος, που είναι τόσο διεφθαρμένη και η οποία επηρέασε σε αυτό αρνητικά την Γερμανία, δημιουργώντας έτσι το φαινόμενο διαφθοράς μεγάλων Γερμανικών κολοσσών. Η αδιάφθορη Γερμανική οικονομική πολιτική που μετέφερε την οικονομική της κρίση στις ευρωπαϊκές χώρες του νότου, φρόντισε πρώτα να γκρεμίσει το οικονομικό μοντέλο θαύμα, το οικονομικό μοντέλο πρότυπο της Ιρλανδίας. 

Και υπάρχουν κάποιοι που λένε, πως όλα αυτά που συμβαίνουν, μας χρειάζονταν. Πως το μνημόνιο είναι ευλογία. Είναι ευλογία για αυτούς που κερδοσκοπούν εις βάρος της Ελλάδας, για τους Έλληνες είναι σαν την ασθένεια της ανεμοβλογιάς.

Μια ζωή δοσίλογους και προδότες αυτός ο τόπος.

 

 

Πετρόπουλος Εμμανουήλ

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νομού Γρεβενών

Δείτε ακόμα