Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Ασκός του Αιόλου

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι προδιαγεγραμμένες…

Το παιχνίδι είναι μεν “σικέ” αλλά αρκούντως επικίνδυνο για το παρόν πολύ δε περισσότερο για το μέλλον!

Οι αλλαγές συνόρων στην Ευρώπη, είναι η δυσάρεστη εξέλιξη για την πατρίδα μας και την παγκόσμια ειρήνη μετά τον καταστροφικό εμφύλιο και την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Η πρακτική του δράστη είναι γνωστή:

Επιβάλλει

Υποβάλλει

Διαβάλλει
Υπερβάλλει
Προβάλλει
Αναβάλλει….
Αμφιβάλλει Παραβάλλει Αντιπαραβάλλει

Εισβάλλει
Εκβάλλει
Αποβάλλει
Καταβάλλει!
Ο Ου κρανίου τόπος… μεταβάλλεται εις …κρανίου! Αρκεί μια έκκληση μιας “μειονότητας” ότι “καταπιέζεται” και “κινδυνεύει”….
Το θράσος της Τουρκίας να καταπατήσει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και νομιμότητας στην Κύπρο εδώ και μισό αιώνα και να συνεχίζει να απειλεί ανοιχτά τα νησιά μας βασίζεται στην υποκρισία των μεγάλων και στα όσα κάνουν με την ισχύ τους είτε προσχηματικά είτε απροκάλυπτα όπως συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία με το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ και προηγουμένως με στην Κριμαία με την ανακήρυξη “ανεξάρτητων Δημοκρατιών” και την “αποδοχή”- προσάρτησή των, στην Ρωσική Ομοσπονδία….
Η Κύπρος στηρίζεται στην βοήθεια της Ευρώπης που ανήκει που πρωτοστάτησε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και στην …Ρωσία που πάντοτε είχε σχέσεις όντας στην ομάδα των Αδέσμευτων επί Μακαρίου που κάνει ακριβώς τα ίδια με την συμπλέουσα μαζί της Τουρκία!
Είμαστε καταδικασμένοι να αγοράζουμε κανόνια για να εξαγοράζουμε την “ελευθερία” μας, δουλεύοντας στα σκλαβοπάζαρα και στα κάτεργα του διεθνούς καταμερισμού εργασίας για να θρέφουμε αδιάλειπτα τον Μινώταυρο του Κεφαλαίου με αίμα και σάρκες …
Ω! Τι κόσμος, μπαμπά!
Ο Ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει…
Το ίδιο και η “όρεξη” κάποιων…
Αν φτάσει μέχρι την Ταιβάν η “μπάλα” των αερίων
μπορεί να πάρει και μάς…

Δημήτρης Ψευτογκάς